Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australian Open

Serena oduševila izjavom o Hrvatici: Mirjana me nadahnjuje!

Serena Williams
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
25.01.2017.
u 20:14

Ovo je našoj tenisačici tek drugi polufinale nekog Grand Slam turnira, dok je Amerikanka igrala 34 puta i osvojila 22 naslova, najviše baš na Australian Openu - šest!

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni u polufinalu Australian Opena u četvrtak igra protiv Amerikanke Serene Williams, a susret počinje u 5.30 po srednjoeuropskom vremenu.

Ovo je našoj tenisačici tek drugi polufinale nekog Grand Slam turnira, dok će Amerikanka igrati 34. put. Dosad je osvojila 22 naslova, najviše baš na Australian Openu - šest!

Mirjana Lučić-Baroni je pobijedila petu igračicu svijeta Karolinu Pliškovu (6:4, 3:6, 6:4) i s 34 godine napravila veliku senzaciju i izborila polufinale na prvom Grand Slamu sezone.
Serena Williams je nakon pobjede protiv Johanne Konto (6:2, 6:3) za svoju sljedeću suparnicu birala samo pohvalne riječi...

- Ponosna sam na Mirjanu, sjajno igra. Zadnji smo put međusobno igrale prije gotovo dva desetljeća i lijepo je vidjeti je ovdje u polufinalu. Ona me zaista nadahnjuje. Presretna sam zbog nje i nema veze tko će pobijediti u polufinalnom dvoboju jer netko stariji od 34 ulazi u finale, a to je sjajno - rekla je Serena Williams koja je 26. rujna navršila 35 godina.

Mirjana Lučić-Baroni će 9. ožujka proslaviti 35. rođendan.

Komentara 1

ER
EroK
20:51 25.01.2017.

Mirjana vec si Legenda, ali mozes biti i Miracle! Neka to bude za nasu Domovinu i nase branitelje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije