Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGOVORI ZAPOČELI

Senzacija na pomolu: Lacković karijeru nastavlja u Makedoniji!?

Blaženko Lacković
25.02.2014.
u 01:09

Iako je duže vremena bila izgledna opcija odlaska u Mađarsku u redove Pick Szegeda, čini se kako će Lacković karijeru nastaviti u Vardaru.

Proslavljeni hrvatski rukometni reprezentativac Blaženko Lacković, nakon deset godina igranja u Bundesligi (Flensburg i HSV), vrlo vjerojatno će napustiti Njemačku.

Ugovor s HSV-om istječe mu na kraju sezone, a predsjednik kluba Andreas Rudolph istaknuo je kako zbog manjeg budžeta za sljedeću sezonu neće produžiti ugovor s nekoliko igrača, među kojim je  i Lac.

Iako je duže vremena bila izgledna opcija odlaska u Mađarsku u redove Pick Szegeda, čini se kako će Lacković karijeru nastaviti u Makedoniji.

Naime, Balkan-Handball saznaje kako 34-godišnji lijevi vanjski pregovara sa skopskim Vardardom.

Makedoncima novac za Lacov ugovor ne bi trebao biti problem, jer iza kluba stoji bogati ruski poduzetnik Sergej Samosenko, koji je godišnje dužan u klub uložiti minimalno 1,5 milijuna eura.

Hoće li Lacković i Samosenko naći zajednički jezik saznat ćemo vrlo brzo.

>> HSV ostaje bez Hrvata, ne žele Lackovića i Dominikovića 

Komentara 3

DU
Deleted user
08:47 25.02.2014.

Pazar nisu prozivali Golužu što ga nije vodio na prvenstvo?

Avatar puky
puky
08:26 25.02.2014.

... senzacija ? ... senzacija je što čestiti Lacković uopće još igra rukomet a to što ide u Makedoniju čak nije ni neka vijest a ne senzacija ... strava ...

RE
real
15:12 25.02.2014.

star je, ali će iz inata igrati dobro, isto kao onaj stari danac koji je protiv Hrvatske postigao toliko zgoditaka; nego mladi Cindrić briljira u Metalurgu, niš čudno da pođe stopama Pribaka i Vugrineca u MKD repku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije