Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žele ga na posudbu

Senzacija! Kosovski klub poslao Liverpoolu ponudu za Suareza!

Luis Suarez
Foto: Reuters (Ilustracija)
30.06.2014.
u 15:24

Već sama činjenica da su gotovo svi ugledni britanski mediji prenijeli ovu vijest dobar je marketinški potez ovog kluba i dobra stvar za kosovski nogomet

Luis Suarez mogao bi karijeru nastaviti na Kosovu! S obzirom na to da ga je Fifa suspendirala na četiri mjeseca, urugvajski napadač ne smije igrati nogomet u zemljama koje je Fifa priznala. A kako Kosovo još uvijek nije potpuno članica krovne nogometne organizacije, to pokušava iskoristiti Hajvalia, klub iz Prištine.

Engleski mediji pišu kako su poslali ponudi Liverpoolu da im posudi napadača dok mu traje suspenzija, a oni bi platili 30 tisuća eura ''redsima'' dok bi za napadača mjesečno izdvojili 1500 eura.

Foto: Reuters (Ilustracija)

– Suarez ne može igrati sljedeća četiri mjeseca, a s obzirom na to da mi još uvijek nismo dio Fife, mogao bi igrati na Kosovu. Poslali smo ponudu, a to je maksimum koji možemo ponuditi. Možda to njemu zvuči smiješno, ali to je sve što možemo. Ako želi igrati za nas, dobrodošao je, a s obzirom na suspenziju, mislim da je ovo idealna prilika za njega, rekao je Xhavit Pacolli – predsjednik tog kluba.

Već sama činjenica da su gotovo svi ugledni britanski mediji prenijeli ovu vijest dobar je marketinški potez ovog kluba i dobra stvar za kosovski nogomet.

>>Ako želi u Barcu, Suarez mora potpisati da više neće gristi!

>>Englezi otkrili istinu: Suarez je ugrizao čak osmoricu nogometaša!

Komentara 4

Avatar Trpimir
Trpimir
18:32 30.06.2014.

Mozda da su napisali da ce mu biti dozvoljeno gristi kada i koga zeli..

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
15:46 30.06.2014.

Hahaha mjesecno igracu 1500 eura,to u Liverpoolu zaradi u pola sata

Avatar petrolio
petrolio
20:39 30.06.2014.

senzacija je da novinar ovakvu bedastoću od "ponude" kosovskog kluba u članku nazove senzacijom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije