Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENIJAD IBRIČIĆ:

Nema nikakvih prepreka da se vratim u Hajduk

Senijad Ibričić (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
28.12.2015.
u 11:25

'U onim prijašnjim kombinacijama postojale su prepreke zbog odštete, sada sam slobodan igrač.'

U svakoj pauzi posljednjih godina spominje se njegovo ime... Senijad Ibričić vraća se u Hajduk, često se taj naslov vrti u ljetnim i zimskim mjesecima.

Ibričić je kao kapetan Kaurija uzeo trofej na turniru Četiri kafića, oko četiri tisuće ljudi dočekalo ga je ovacijama. Vole navijači Hajduka Ibričića, ta ljubav traje od trenutka kada je odjenuo bijeli dres.

– Stalno se spominje ta moja mogućnost povratka u Hajduk. Nitko mi se nije javio, vidjet ćemo, ima još vremena – rekao je Ibričić.

On nije sporan. Uostalom, nakon karijere živjet će u Splitu, poznato je da on i Edin Džeko grade kuću u Podstrani, nekoliko kilometara od Splita.

– Ja ću ovdje živjeti. A što se tiče Hajduka, uvijek sam sprema obući bijeli dres. U onim prijašnjim kombinacijama postojale su prepreke zbog odštete, sada sam slobodan igrač – odaslao je jasnu poruku Ibričić. Sada je sve na vodstvu Hajduka.

>>Kauri osvojio "Četiri kafića", Ibričić najavio povratak u Hajduk

Komentara 4

PO
PowerPoint
13:47 28.12.2015.

Čudim se da nije spomenuo onu svetu "odbio sam Dinamo, Mamići me zvali"....

DH
dalibor.hren
15:01 28.12.2015.

Bolje dovesti najboljeg igrača turnira. S Ibričićem dolazi i Izet Fazlinović!

SO
sonce
12:59 28.12.2015.

Pustite starca i dajte mladim igračima da igraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije