Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov vratar
Povratak na članak

Šemper uoči Lyona: Nikad se nisam bojao, neću ni sada

-– Eduardo me iznad svega naučio kako biti pravi profesionalac, kako živjeti za sport i kako se ponašati kao sportaš. Ali i puno golmanskih stvari - kaže Šemper

Komentari 3

MN
Mnd7779
11:14 14.09.2016.

Ni pomišljat na to, idemo odigrat hrabro muški Hrvatski. . Sretno Dinamo. Idemoooo.

VL
NE
Nemanadimak
13:24 14.09.2016.

novinar je dno. cijelo vrijeme podbada. nije mi jasno sto ne moze pozitivno da pristupi temi i pozitivno da utjece na mladog nogometasa. jos jedan primjer da su novinari dno dna.

VL
MA
majeltomoguce
11:13 14.09.2016.

Svaka čast dečku, ali Livaković je zaslužio biti sada prvi golman Dinama! Ima više iskustva i branio je izvanredno. Ovako gurati dječaka na lavove je veliko kockanje. A nakon svega će se Livaković naljutiti i otiči ili ostati i stagnirati. Mislite da će dječak od 18 godina imati i dalje samopouzdanja ako Dinamo primi 20 golova u ovih 6 utakmica i ako npr. 6, 7 bude na njegovoj duši? Ne znam koliko je mentalno jak, ali Livaković je stariji i trenutno bolji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.