Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak zadatak

Seksi misica mora naučiti velške nogometaše otpjevati himnu

Wales reprezentacija (1)
Davor Javorović/Pixsell
23.03.2011.
u 17:33

Izbornik nogometne reprezentacije Walesa Gary Speed smislio je originalan način da njegovi igrači nauče - pjevati.

Za satove pjevanja naručio je nekadašnju miss Walesa, pjevačicu Courtenay Hamilton. Igrače Walesa mnogi kritiziraju jer se prije utakmica čak ni ne trude pjevati, ali neki reprezentativci uopće ne govore velški jezik! A u nedjelju u Cardiffu igraju kvalifikacijski susret s Engleskom za odlazak na Euro 2012.

– Razgovarali smo s Courtenay i ona je pokušala objasniti kako bi trebali pjevati himnu svi zajedno. No, nadam se da nitko ne očekuje da ćemo odmah naučiti sve originalne riječi – rekao je napadač Steve Morison.

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
21:49 23.03.2011.

Hebeš repku čije igrače trebaš učit himnu !!! PS: inače dobre su mi ove \"velške\" odore na slici >:-))

AM
Admine mater ti jebem
10:50 24.03.2011.

velski jezik? kaj oni ne govore engleski?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije