Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ON DAO OBEĆANJE

Šeici iznenadili potezom nakon nepravomoćne presude Mamiću

Zoran Mamić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
13.06.2018.
u 07:25

– Želimo se pojačati kako bismo se mogli boriti za sve trofeje. Navijače želimo oduševiti iznimnom sezonom i velikim uspjesima – poručio je Mamić.

Iako je Hrvatskoj nepravomoćno osuđen na četiri godine i 11 mjeseci zatvora, Zoran Mamić u Al Ainu nagrađen je novim ugovorom.

Mamić je s klubom prošle sezone ispisao povijest jer ih je odveo do dvostruke krune. U klubu su mu stoga odlučili produžiti ugovor na još godinu dana.

Nije poznato koliko će Mamić zarađivati, no sigurno je da su mu šeici dali bolje uvjete nego u prethodnom ugovoru za koji je govorio da mu donosi oko pet milijuna eura godišnje

– Jako sam sretan što ću nastaviti voditi momčad i želim ponoviti koliko sam zahvalan klubu na iskazanom povjerenju. Obećavam da ću dogodine biti u svom najboljem izdanju. Naš je cilj biti bolji nego lani. Želimo se pojačati kako bismo se mogli boriti za sve trofeje. Navijače želimo oduševiti iznimnom sezonom i velikim uspjesima – poručio je Mamić.

Komentara 82

SP
Spezispezi
07:37 13.06.2018.

Kod nas najveće lopine su ugledni građani i puni su ih mediji. Dapače oni posjeduju te medije. Oni dociraju, podučavaju, savjetuju kako izići iz krize koju su oni proizveli, dok se one koji zarađuju novce trpa u zatvore. Bijeg odavde je najpametnije riješenje

PR
prajdali100
08:12 13.06.2018.

Da li je ovaj šeik pitao Cvitana i Jovanovića smije li ponuditi novi ugovor ?

Avatar MK
MK
08:24 13.06.2018.

...Zoran Mamic sebi nije kupio "Mahagoni namjestaj " na racun drzave ili rezervirao novo radno mjesto u Opatiji - kao Zeljko Jovanovic. ...Zeljko Jovanovic u svijetu bi bio "Gastarbeiter" - a Zoran Mamic je u svijetu "Gospodin". ...Na zalost je Zeljko Jovanovic u Hrvatskoj gospodin a Zoran Mamic proganjan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije