Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

Zagreb uvjerljiv protiv glavnog suparnika za naslov!

28.09.2014., Arena Zagreb, Zagreb - EHF Liga prvaka, skupina A, 1. kolo, RK PPD Zagreb - THW Kiel. Sandro Obranovic, Zlatko Horvat.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
19.10.2015.
u 19:08

Vardar je pao vrlo lako, bilo je 30:25 za Zagreb

Rukometaši PPD-a Zagreb pobijedili su u šestom kolu SEHA Gazprom lige makedonski Vardar 30:25 (16:14) i tako se učvrstili na prvom mjestu ljestvice!

Upravo su Makedonci bili jedini klub bez poraza, zajedno s "plinarima". Zbog toga je derbi bio više nego zanimljiv i raduje tako uvjerljiva pobjeda prvaka Hrvatske.

Posebno zato što je stigla nakon teškog susreta u Ligi prvaka otprije dva dana, kad je u zagrebačkoj Areni pala Wisla (29:25). To znači i da su kritike trenera Veselina Vujovića zbog loše igre pomogle i sad su mu se igrači odužili.

Najefikasniji u redovima Zagreba bio je Stepančić sa šest golova, a dodali su tome po četiri Obranović, Kovačević i Pavlović. Kod gostiju najefikasniji je bio Filip Lazarov sa sedam, a četiri je zabio i Karačić.

Vratari Zagreba imali su devet obrana od 34 pokušaja (Stevanović jednu, Ivić osam), a kod gostiju su bili na 12 od 42 (Milić jedna, Angelov 11).

Zagrebaši sad imaju 15 bodova, baš kao i Vardar, ali u prilog im ide utakmica manje.

>> Zagreb pobijedio Wislu 29:25, Vujović nezadovoljan lošom igrom

Komentara 1

IN
Inspector
20:33 19.10.2015.

Genijalno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije