Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navija za kauboje

Šef srpskog saveza: Želim Hrvate u finalu u Areni!

Rukomet
22.01.2012.
u 16:22

Nakon Vršca vodstvo Hrvatskog rukometnog saveza pridružilo se reprezentaciji u Novom Sadu, a Sandija Šolu, Zorana Gopca, Damira Poljaka i ostale ondje je dočekao Velimir Marjanović, predsjednik Rukometnog saveza Srbije

Domaćin grabi prema polufinalu, svom najboljem rezultatu na velikim natjecanjima otkako je Srbija samostalna država, a Marjanović kaže:

– Nadam se da će hrvatska reprezentacija doći do polufinala ili finala. Gledao sam vas u Vršcu, išao sam čak i na trening Golužinih izabranika u Banatskom Karlovcu. Imate sjajnu momčad s jako puno utakmica u nogama. Iskreno, naša je velika želja finale Srbija – Hrvatska, bila bi to veličanstvena utakmica. Ne znam koliko bi se to svidjelo drugima u Europi, ne mislim na EHF, nego na Skandinavce, Španjolce i tako dalje, ali bio bi to sudar vrijedan finala.

Doduše, Beograd bi onda bio na organizacijskim mukama kako osigurati dolazak hrvatskih navijača.

– Od prvog dana sve utakmice tretiramo kao utakmice visokog rizika, a na ovom se prvenstvu baš istaknula srpska publika jer je objeručke dočekala sve suparničke navijače i pokazala da može tolerirati navijača pored sebe. Čuo sam da u Novi Sad stižu Zagrebovi navijači Lavovi, i još neke manje skupine. Naravno, neće vas biti više od Mađara – istaknuo je Marjanović dodavši:

– Naša je sreća što javnost ne očekuje previše od rukometaša Srbije, za razlike od javnosti u Hrvatskoj koja stalno traži zlato i ništa ispod toga ne priznaje. Čudno mi je da ponekad čak i srebro kritički dočekate.

Ključne riječi

Komentara 6

BU
Bubra
18:02 22.01.2012.

ali sa ovom igrom sto ste pokazali jucer protiv njemaca tesko da ce te do finala.

OB
-obrisani-
16:52 22.01.2012.

I ja isto ,samo da se uvjerim koliko ste fair i postujete fair play...

Avatar poljicanin
poljicanin
18:04 22.01.2012.

I ja vama želim srebro,pod uslovom da je Hrvatska u finalu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije