Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUČIO NOVINARIMA

Šef Mercedesa: Gdje nabavljate svoje droge?

Formula 1 Mercedes
Reuters/PIXSELL
02.03.2015.
u 15:06

- Hamilton želi ostati u momčadi i mi ga želimo u momčadi. Pregovori oko novog ugovora uvijek traju dugo, stoga smo pozitivni oko ovog posla.

Lewisu Hamiltonu ove godine istječe trogodišnji ugovor s Mercedesom, a pregovori oko novog nikako da se okončaju. Stoga su novinari uzeli stvar u svoje ruke i prošli tjedan objavili vijest da je Mercedes spreman Britanca plaćati nevjerojatnih milijun funti tjedno.

Svijetom formule 1 stalno vrludaju nevjerojatne cifre, no čini se da je ova ipak pretjerana. Na tom je tragu i Mercedesov šef Toto Wolff koji je odmah u startu odbacio navedene tvrdnje.

- Mislim da se s ovim brojkama čovjek mora zapitati gdje nabavljate svoje droge. Ne želim niti komentirati ovakve gluposti.

No, Austrijanac je rekao da pregovori oko novog ugovora još uvijek teku i da vjeruje u pozitivan ishod.

- Hamilton želi ostati u momčadi i mi ga želimo u momčadi. Pregovori oko novog ugovora uvijek traju dugo, stoga smo pozitivni oko ovog posla. Uskoro počinje nova sezona i svatko očekuje da ugovor bude potpisan, ali to nema nikakav utjecaj na naše razgovore - zaključuje Wolff.

>> Više pročitajte na GP1

>> Fernando Alonso nakon tri dana napustio bolnicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije