Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strani nogomet

Seedorf startao pobjedom, PSG uvalio peticu Nantesu

Zlatan Ibrahimović
Reuters (Ilustracija)
19.01.2014.
u 23:21

Parižani su vodeći, imaju pet bodova više od Monaka, koji je danas u gostima pobijedio Toulouse sa 2:0

U 24 utakmice koliko je Milan igrao kod kuće protiv Verone, nikada nije izgubio, tako je bilo i večeras. Slavili su s 1:0, a jedini pogodak postigao je s bijele točke Mario Balotelli.

Bila je to 15. Milanova pobjeda protiv Verone i ujedno i debi novog trenera Clarenca Seedorfa. Novi trener morat će popraviti prije svega obranu koja prima pogodak u prosjeku svaki sedmi napad. Milanova obrana je među najlošijima u Italiji. Milan je upisao tek drugu pobjedu u prvenstvu u zadnjih šest nastupa.

Nakon 20 kola Milan je 11., a za vodećim Juventusom zaostaje čak 30 bodova!

PSG je peticom ispratio Nantes u 21. kolu francuske lige, na svom terenu pobijedio je 5:0. Ibrahimović je zabio dva gola, a Cavani, Motta i T. Silva po jedan. Parižani su vodeći, imaju pet bodova više od Monaka, koji je danas u gostima pobijedio Toulouse sa 2:0.

>>Barcelona kiksala, Rakitić spriječio Atletico da preuzme vrh!

Komentara 1

NI
Nini istrijan
14:46 20.01.2014.

Ibrahimovic je svojim zadnjim golom dostigao brojku od 300 ligaskih golova u karijeri u 600 utakmica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije