Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brazilski izbornik

Scolari: Sudac nam nije pomagao, a bio je čisti jedanaesterac!

Brazil - Hrvatska
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
13.06.2014.
u 12:06

– Znam da mnogi govore da to nije bilo za najstrožu kaznu, ali sudac je taj koji odlučuje, a on je vidio prekršaj. I ja sam uvjeren da je to čisti jedanaesterac

Iako je Brazil na otvaranju Svjetskog prvenstva pobijedio Hrvatsku sa 3:1, kritike na račun domaćina bile su brojne. No, njihov izbornik Luiz Felipe Scolari ne zamara se time.

– Najbitnije je da smo došli do tri boda, to je ono što se piše. Što je bilo loše? Sigurno ću to prvo reći igračima, a ne vama, započeo je Scolari i osvrnuo se na Neymara:

– Drago mi je zbog njega da je odigrao odličnu utakmicu.Vidjelo se na njemu da uživa u igri, a to je vrlo bitno. On je zaista poseban igrač.

Odluku suca da sudi jedanaesterac smatra ispravnom.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

– Znam da mnogi govore da to nije bilo za najstrožu kaznu, ali sudac je taj koji odlučuje, a on je vidio prekršaj. I ja sam uvjeren da je to čisti jedanaesterac. Pogledao sam snimku deset puta i slažem se sa sucem.

Hrvatski izbornik Niko Kovač jedan je od onih koji se žestoko obrušio na suca. Scolari ga razumije, ali...

– Ma ne zanima me što drugi treneri govore. Razumijem što moj kolega na suprotnoj strani govori i poštujem njegovo mišljenje, i ja bih se žalio da smo mi izgubili. Međutim, moram reći da nam sudac uopće nije pomagao u toj utakmici, za kraj je kazao brazilski izbornik.

>>Modrić: Igrali smo jako dobro, nismo zaslužili poraz od Brazila

>>Brazilski sudački eksperti: Nema govora o jedanaestercu!

Komentara 79

L0
luena 01
12:12 13.06.2014.

Jadan stari Scolari,sta ce drugo reci ... srami se covjece...

EN
enigma898
12:22 13.06.2014.

Svi svjetski mediji su prenijeli vijest o krađi. Možemo bit ponosni na našu Hrvatsku, "mala" zemlja koju FIFA i Brazil moraju pokrast da bi "veliki" Brazil pobijedio. ZDS

ZO
zoom
12:12 13.06.2014.

dabogda ih sudac tako pokrao u finalu kao što je jučer pokrao nas pa da onda čujemo što bi pričao o "poštenom" suđenju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije