Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN Malezije

Schumi se vraća u igru, Red Bull bio najbrži 


Michael Schumacher
AFP
08.04.2011.
u 19:36

Michael Schumacher (42), umirovljenik-povratnik, redao je najbrže krugove na treningu za VN Malezije.

Nijemac je dominirao sa skoro sekundu boljim vremenom od ostatka društva, sve dok na stazu nisu izašli Red Bullovi i McLarenovi bolidi. Četvorka se smjestila ispred Schumija. Između najbržeg Webbera i četvrtoplasiranog Vettela smjestili su se Jenson Button i Lewis Hamilton.

– Button je najfiniji i najmekši vozač u formuli, štedi gume i to bi moglo odlučiti pobjednika utrke – kaže Jergović za prijenosa, a Dijaković, nakon opširnog opisa kako funkcionira pomično stražnje krilo, dodaje:

– Red Bull se ipak odlučio na korištenje KERS-a, bit će zanimljivo u nedjelju.

Nakon utrke zaiskrilo je između Webbera i Hamiltona.

– To što vi u Red Bullu pričate obično je smeće! Siguran sam da skrivate karte, da imate još barem pola sekunde prednosti – kaže Hamilton.

Je li zaista tako, možete vidjeti u subotu na trećem treningu od sedam ujutro, a od 10 sati na rasporedu su kvalifikacije za nedjeljnu utrku (10 sati).

Komentara 3

Avatar Sor@n
Sor@n
11:09 09.04.2011.

Prvi i drugi trening, odličan, treći dobar. Kvalifikacije out. Očito kondicija, godine. Možda u utrci nešto napravi ako ga ne kvrcnu na startu.

Avatar Sor@n
Sor@n
11:35 10.04.2011.

Piši kući propalo. Mislim da je ova sezona za mene gotova. Ćiaooo, vidimo se druge godine.

Avatar Sor@n
Sor@n
21:35 11.04.2011.

http://www.youtube.com/watch?v=Tnh3Ki-blPg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije