Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navijanje iz bolida

Schumi: Ne znam koga se više bojim, Hamiltona ili Rooneyja

Michael Schumacher
Pixsell
26.06.2010.
u 15:17

Na VN Europe (14.00) prvi će startati Sebastian Vettel ispred Marka Webbera (oba Red Bull) i Lewisa Hamiltona (McLaren). Michael Schumacher kreće tek 15.

Stiskat će se papučica gasa u bolidima na VN Europe jače nego inače. Razlog je, naravno, nogomet. Sudar titana u južnoafričkom Bloemfonteinu svi piloti žele gledati od prve minute, njihovi će njemačko-engleski dvoboji na stazi bit tek uvertira, rivalstvo će samo rasti.

Slijedi brzo navlačenje dresova, pa pred TV. U “skupini F1” su dosad više bodova sakupili Englezi.

– Protiv Slovenaca je naša reprezentacija napokon pokazala pravo lice. Sad bi se trebalo sve poklopiti protiv Njemačke. Volimo se igrati s njima, šteta da smo ih dobili već u osmini finala. Samo da ne bude safety cara na stazi, jer nećemo stići na sam početak. Trebamo pažljivo voziti – apelira na suvozače Jenson Button.

U Valenciji vlada prava groznica, Schumacher i Rosberg igraju stolni nogomet, Hamilton gleda u boksu utakmice, Button šeće u dresu Tri lava, Massa navija za svoje Brazilce...

– Nijemce želimo pobijediti više nego bilo koju drugu momčad. Bit će teško, ali iz utakmice u utakmicu forma nam raste, sad bi mogli biti na najvišem nivou – priželjkuje Lewis Hamilton.

Na treninzima ga je Michael Schumacher umalo prisilio da napravi sudar.

– Žao mi je svih Engleza, jer će nedjelja za njih biti težak dan. Koga se više bojim, Hamiltona ili Wayne Rooneyja? Hm, mogla bi mi oba zakomplicirati nedjeljno poslijepodne – veli Schumi koji je poslao poruku Elfu:

– Dok ćete vi dobivati, ja ću provocirati svoje engleske mehaničare.

Dobitnu kombinaciju ima i Nico Rosberg, koji je i sam posjetio Elf na pripremama:

–  Samo neka doguramo do jedanaesteraca, onda će sve biti u redu. Englezi će ionako biti nervozni, znaju da nemaju šanse protiv nas... –  veli mladi Nijemac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije