Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krenuo očevim stopama

Schumacherov sin vozi formulu 4: Želim postati svjetski prvak!

Mick Schumacher
Foto: Twitter
02.03.2015.
u 17:33

– Mick je iznimno talentiran i mjesto u momčadi je zaslužio zahvaljujući svojim vozačkim sposobnostima, a ne prezimenu

Mick Schumacher, sin legendarnog vozača formule 1 Michaela, krenuo je očevim stazama. Nakon što je postao juniorski doprvak u kartingu, potpisao je ugovor s nizozemskom ekipom Van Amersfoort Racing i nastupat će u formuli 4.

"Ponosan sam na svoje rezultate, no ovo je tek početak moje karijere, ali jasno je da je moj cilj postati svjetski prvak", rekao je talentirani 15-godišnjak.

I u redovima njegove nove momčadi iznimno su sretni.

– Mick je iznimno talentiran i mjesto u momčadi zaslužio je zahvaljujući svojim vozačkim sposobnostima, a ne prezimenu. Mi smo i do sada potpisivali ugovore s mladićima koji su bili dobri u kartingu – kazao je vlasnik momčadi Frits van Amersfoort.

A što se tiče oporavka njegova oca, još uvijek nema službenih informacija, ali njemački mediji pišu kako je sve posvećeno njegovu liječenju te da je njegova supruga Corrina počela rasprodavati imovinu kako bi mogla Michaelu osigurati što bolje uvjete i što kvalitetnije liječenje. Tako je prodala privatni zrakoplov za 34,4 milijuna eura te vikendicu blizu Osla za 2,8 milijuna eura. Navodno je dosad za liječenje sedmerostrokog prvaka u formuli potrošeno više od 14 milijuna eura.

>>Schumacherov oporavak je 'bolno spor', a troškovi liječenja su dosegli 13,5 mil. eura

>>'Schumacher zaplakao na glasove djece i supruge'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije