Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privukli ga novcem

Schumacher odlazi u mirovinu, nasljeđuje ga Hamilton

Michael Schumacher
AFP
28.09.2012.
u 10:53

S Hamiltonom bi u Mercedesu, koji očito ima velike planove, trebao raditi i Ross Brawn, čovjek koji je sa Schumacherom osvojio sedam naslova

Sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1 Michael Schumacher drugi put odlazi u mirovinu, ekskluzivno donose britanski mediji koji tvrde i da će njegovo mjesto preuzeti Lewis Hamilton. Britanski vozač navodno je odbio McLarenov ugovor težak 45 milijuna eura te odlučio prihvatiti poziv Mercedesa koji mu nudi čak 60 milijuna eura za tri godine, što bi značilo da će godišnje zarađivati po 20 milijuna eura. Naravno, na to će još biti zaračunati i bonusi.

S Hamiltonom bi u Mercedesu, koji očito ima velike planove, trebao raditi i Ross Brawn, čovjek koji je sa Schumacherom osvojio sedam naslova svjetskog prvaka, a vodio je i Jensona Buttona do naslova 2009. godine.

Komentara 4

JO
JORGOVAN
11:06 28.09.2012.

e moj Hamilton.....imal si tri godine daleko najbolji bolid u rukama, i kaj si napravil? Jedva jedan naslov svjetskog prvaka. Ona idiotska izlijetanja i sudari svako malo idu kome na dušu? Ekipi? Svašta. Ovime da se buniš kak ti bolid nije dobar samo dokazuješ da si dobar samo onda kad imaš auto bolji 20 % od drugih. Ugledaj se na frajere koji su pravi šampioni pa sa daleko lošijim bolidima pobjeđuju (poput Alonsa) ili budu kandidati za postolja (Perez i slični). Ti si samo dobar vozač. Za biti odličan vozač, ili šampion, ipak treba puno više. Klasa Alonsa ili Vettela ili Kimija nikad nećeš bit, Šumija i Senu i ostale da ni ne spominjemo.

FC
fcod
10:41 01.10.2012.

@Jorgovan - Hamilton NIJE ima najbolji bolid u protekle 4 godine! 2009e McLArena nije bilo nigjdje, a vladali su Brown na početku sezone, RB na kraju. 2010 i 2011 su bile godine RBa i njegovih BlowDifuzora koji su im dalii u prosjeki sekundu i pol prednosti po krugu. Tek ove godine se može reći da McM ima najbolji bolid, ali oprez! Ove godine je 7 momčadi unutar jedne jedine sekunde po krugu!!!

FC
fcod
10:48 01.10.2012.

@Krilnik - kad si se vratio na to Hamiltonovo prvenstvo, već i vrapci znaju da je Glock jedva uopće stigao do cilja s onim Slikovima po kiši koja je počela pod kraj trke. I nije Glock za kriviti jer mu je taktika ostajanja na slikovima omogućila da sa mjesta na kojem je bio u utrci, izbjegavanjem ulaska u box se popne na 7 mjesto. I još jedan detalj koji vjerojatno niste znali... Prije te utrke u Interlagosu 2008e Hamilton je tražio da idu na pobjedu, ali momčad ga je savjetovao na ziheraštvo. Ta momčadska taktika ga je dovela do toga da u zadnjem zavoju svojom vještinom spašava prvenstvo koje je jednostavno trebalo biti njegovo. Štoviše i 2007e je prvenstvo trebalo biti njegovo, a Ron Dennis se čak javno posuo pepelom i ispričao što je HAmiltonu zbog serije momčeadskih grešaka izmaklo prvenstvo u debitantskoj godini! Gledajte, taj Hamilton kojeg pljujete je jedini vozač koji je od 2007e kada se pojavio do danas svake godine imao bar 2 pobjede, iako NIJE vozio najbolji bolid.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije