Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši ferrarijevac

Schumacher ipak odlazi na kraju ove sezone?

'Mercedes Formula One driver Michael Schumacher of Germany drives his car during the Turkish F1 Grand Prix at the Istanbul Park circuit in Istanbul May 30, 2010.   REUTERS/Leonhard Foeger (TURKEY - Ta
'LEONHARD FOEGER'
13.09.2010.
u 13:28

Michael Schumacher (41) razmišlja o odlasku iz Formule 1 na kraju ove sezone, tvrdi Eddie Jordan, stručni komentator BBC-a.

– Osjećam da se nešto mijenja, vjerujem da je razočaran i razmišlja o odlasku. Mnogo toga ne štima u Mercedesu, a bez obzira na briljantnu vještinu, on je nikako ne može uskladiti s automobilom.

Schumi je nedavno nešto slično dao naslutiti:

– Kako 41-godišnjak može biti jednako dobar kao i 23-godišnjak u vrhunskoj formi? – pita se Schumi.

Komentara 2

OB
-obrisani-
08:29 14.09.2010.

Šteta da nije zaokružio na 100 pobjeda. Možda ode na mjesto šefa Mercedesa. To bi bilo cool.

DR
drdrazen
23:51 14.09.2010.

sef mercedesa. hahahahahahahaha moze on otici kuci. on je najveci supak koji je ikada vozio F1.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije