Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijenos iz Australije i dalje upitan

Schumacher (42): Samo je Red Bull ispred nas

'Mercedes GP\'s German driver Michael Schumacher poses for photographers at the Bahrain international circuit on March 11, 2010 in Manama, three days ahead of the Bahrain Formula One Grand Prix.   AFP
'SASCHA SCHUERMANN'
24.03.2011.
u 22:03

Mislim da bismo u Melbourneu vrlo lako mogli završiti na podiju, složili smo odličan automobil i to nam je cilj, veli vječni Nijemac

Iako je Michael Schumacher (42) lani u svojoj povratničkoj sezoni završio tek kao deveti vozač svijeta, uvjeren je kako će mu se, s obzirom na novi špil, ovoga puta mnogo bolje posložiti karte. Hrabri ga i to što je na nekim testiranjima na suhom u Španjolskoj upravo on bio – najbrži.

– Mercedes je ove godine napravio velik korak s bolidom i čini se kako se posao i te kako isplatio. Vidjet ćemo kako stvari stoje, a za pravi uspjeh imamo vjetar u leđa. Držimo oči otvorene i jasno nam je da je Red Bull vjerojatno jedina momčad koju moramo pobijediti. Igrat ćemo i te kako važnu ulogu – najavljuje sedmerostruki prvak svijeta. Stručni komentatori, pak, na horizontu ne vide crvenu kacigu. Spominju se Red Bulll, Ferrari i McLaren, ne i Mercedes GP.

– Vidim i ja Ferrari, Renaul i Williams, a ne smijemo zaboraviti ni McLaren. Vjerujemo da ćemo mi iz ovog društva biti ti koji će se boriti za mjesto drugog najbržeg. Ako ćemo biti sporiji samo od njih, eto nas na podiju – priželjkuje Nijemac.

Kod nas je i dalje nepoznato hoće li biti prijenosa utrke, iako nas do starta VN Australije dijele još sati. Pregovori traju...

Komentara 4

Avatar Sor@n
Sor@n
23:33 24.03.2011.

Prijenos iz Australije i dalje upitan. --------------------------------------------------- Za sve je kriv HTV. Izbacili su nam Formulu a uvalili nam tonu sapunica i drugog smeća. Treba bojkotirati HTV i Prestati plaćati pretplatu.

GL
glumac
11:41 25.03.2011.

riješenje je RTL ili nov@ tv oni su najbolji

PE
perce
07:43 26.03.2011.

Da me nebi krivo shvatili, moram reći: ne mrzim homoseksualce ali niti ne očekujem od njih da u sportu poput F-1 pronađu nešto zanimljivo. Toliko o onima koji ne kupuju prava na prijenose.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije