Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SCH - BOR 1:0

Schalke svladao Borussiju, Celta remizirala bez Pranjića

dante
Reuters/Pixsell
03.05.2013.
u 23:21

Schalke je u prvoj utakmici 32. kola Bundeslige s 1:0 slavio kod Borussije iz Mönchengladbacha i napravio korak prema osvajanju četvrtog mjesta u ligi.

Najvažniji trenutak na utakmici dogodio se u 82. minuti kada je Draxler iskoristio dodavanje Raffaela i postigao pogodak vrijedan tri boda.

Celta je u 34. kolu španjolskog prvenstva odigrala 1:1 s Athletic Bilbaom. Gosti su poveli preko De Marcosa u 43., a konačni rezultat postavio je Aspas u 84. minuti. Danijel Pranjić nije ulazio u igru.

Saint-Étienne i Bordeaux odigrali su 0:0. Saint-Étienne je pobjedom mogao preskočiti Lyon na trećem mjestu, ali unatoč nekoliko prilika nije uspio zabiti gostima.

>> Mandžukić neće igrati protiv dortmundske Borussije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije