Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je tu lud!?

Schalke mu nudi 6, pohlepni Farfan traži 13 mil. eura po sezoni!

'Manchester\'s Welsh midfielder Ryan Giggs (L) vies for the ball with Schalke\'s Peruvian striker Jefferson Farfan during the Champions League semi-final, first-leg match of Schalke 04 against Manches
'PATRIK STOLLARZ'
03.01.2012.
u 09:46

Peruanskom nogometašu u Schalkeu Jeffersonu Farfanu očito je netko glavu napunio pogrešnim informacijama o vlastitoj vrijednosti

Farfan je, naime, u pregovorima o produženju suradnje s klubom iz Gelsenkirchena zatražio nevjerojatne uvjete! Šest milijuna eura po sezoni i nije tako pretjerano, ali jest 14 milijuna eura bonusa za dvogodišnji ugovor! Tako bi peruanski ofenzivni veznjak po sezoni primao šest milijuna osnovne plaće i sedam milijuna bonusa (za golove, nastupe, asistencije, osvojene trofeje).

Naravno, pragmatični Nijemci odbili su taj zahtjev i iznijeli vlastiti – šest milijuna eura po sezoni bez ikakvih dodataka, a Farfanu bi možda bilo pametnije da to i prihvati, jer je dosad imao "samo" 2,8 milijuna eura, pa i ovih šest izgleda dosta dobro u odnosu na dosadašnja primanja.

Ključne riječi

Komentara 3

CR
Cromaniac
16:44 03.01.2012.

Sad mu lijepo dati 300 tisuća eura, pa nek si traži neku drugu budalu koja će mu dati traženi iznos.

CU
cupus
16:59 03.01.2012.

On im je polovica kluba ,ito bolja, pa ga treba bolje i platiti.

VI
virkom
11:09 04.01.2012.

Sad bi ga trebali poniziti sa malom ponudom da sam ode. Tako i tako ne racunaju vise sa njim. Dosao je Obasi iz Hoffenheima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije