Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIT ĆE NAPETO
Povratak na članak

Savez danas odlučuje o Horvatu, ali nakon ovih bi poteza on mogao predati ostavku!

Čelnici HRS-a nisu zadovoljni rezultatima, ali spremni su pružiti drugu šansu izborniku, ako pristane na određene uvjete.

Komentari 6

NA
navijeke
11:46 01.02.2022.

Drugim riječima, ne žele odraditi što treba, pa će Horvat biti samo još jedan "Pedro" čija će smjena pokušati prikriti kako rukometni savez i dalje odbija prihvatiti činjenicu kako bez dobrog rasadnika nema vrhunskog vrta.

VL
BJ
bjmaro
12:25 01.02.2022.

Stavite Metlicica i onog voditelja sa RTL i to odmah da ih ne otmu Francuzi ili Danci

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
11:49 01.02.2022.

Mi nemamo više rukometne struke. Točka.

VL
KL
Klavocin
13:17 01.02.2022.

Hrvat nikog do sada nije vodio osim cementare, ali primio se posla u kojem u startu nije mogao dobro proći. Mi više nemamo igrače za medalju, zato imamo stalne kritičare kao ona 3 šaljivca sa rtl. Metličić je bio pomoćnik babiću kad mu je ponuđenom mjesto selektora odbio je i rekao da bi on bio savjetnik, a sada kritizirao. Nek savez ili hoo pošalju mlade trenere u Skandinaviju, nek se nauče brzoj igri, do tada stranca na čelo repke, ali naravno tu je gobac i nikaj od toga

VL
Avatar Barba
Barba
12:44 01.02.2022.

Pustite čovjeka da radi svoj posao. Savez neka se bavi stručnim radom u bazi. Neka ulažu u djecu i školuju mlade trenere, neka organiziraju kampove itd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.