Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HALILOVIĆ IZGUBIO

Sassuolo u srušio Inter u 96. minuti, sva tri Hrvata igrala od početka

Inter - Sassoulo
Foto: Reuters
1/5
10.01.2016.
u 15:11

Pobjeda Sassoula na Giuseppe Meazzi...

Sassuolo je u sjajnoj utakmici 19. kola Serie A na Giuseppe Meazzi šokirao Inter 1:0 golom iz jedanaesterca u 96. minuti. Inače, bila je to sjajna utakmica u kojoj su briljirali vratari, piše Goal.

Inter je u posljednjim minutama sve karte bacio na napad, ali Sassuolo se grčevito branio, a onda je u 94. minuti u jednoj kontri Miranda srušio Defrela u šesnaestercu pa su gosti dobili priliku s bijele točke. Nakon poduže rasprave u 96. minuti siguran realizator bio je Berardi koji je pucao po sredini gola i donio veliko slavlje gostima.

Ivan Perišić igrao je do 64. minute kada ga je zamijenio Palacio. Marcelo Brozović i Šime Vrsaljko odigrali su cijelu utakmicu

Sporting Gijon izgubio je i četvrti put za redom, no nakon Villarreala to i nije neko iznenađenje. Jer žuta se podmornica bori za mjesto u Ligi prvaka, drži četvrto mjesto i korak s Realom, dok je Gijon u zoni ispadanja i samo su Rayo i Levante ispod.

Villarrealu je pobjedu 2:0 donio Bakambu golovima u 26. i 51. minuti, od čega je drugi bio posebno efektan, nakon dvostrukog 'bicikla' pogodio je suprotnu malu mrežicu.

Alen Halilović odigrao je cijeli susret, vukao, više puta pucao, ali koliko god na trenutke odskače kvalitetom od ostalih suigrača, toliko ne može sam...

>> Perica zabio u pobjedi Udinesea, Kalinić i Perišić asistenti u pobjedama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije