Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS traži novog

Saša Pavličić Bekić više neće biti Disciplinski sudac HNS-a

Saša Pavličić Bekić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
03.07.2017.
u 18:54

Saša Pavličić Bekić se za razliku od svog prethodnika Krešimira Vlajčevića pokazao vrlo profesionalnim i postavio je visoke standarde

Saša Pavličić Bekić vjerojatno više neće biti Disciplinski sudac HNS-a. Navodno mu Izvršni odbor HNS-a neće dati povjerenje za sljedeću sezonu. Čelnici saveza traže novog Disciplinskog suca.

Pavličić Bekić se za razliku od svog prethodnika Krešimira Vlajčevića pokazao vrlo profesionalnim i postavio je visoke standarde. Na ovoj funkciji proveo je pet godina, a od 500-tinjak odluka samo mu je jedna izmijenjena. Poništena mu je odluka kojom je kaznio Soudanija, kada je Dinamov  igrač udario Luku Capana iz Lokomotive.

Zanimljivo, prva disciplinska kazna koju je Saša Pavličić Bekić donio bila je ona o kažnjavanju Alojzija Šuprahe s 27.000 kuna za napad na Hajdukova predsjednika Marina Brbića. To je bila i ostala najveća pojedinačna kazna u povijesti HNS-a. Sada Alojzije Šupraha, kao član IO HNS-a, odlučuje o produljenju mandata Saši Pavličiću Bekiću.

Komentara 1

LA
like_a_boss
09:43 04.07.2017.

Mafija nije mogla utjecati na njega, pa ga miču...Novi disciplinski sudac je režimski kupljeni sudac Oliver Mitomayer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije