Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Šarić zabio pet koševa uz jako loš šut, Philadelphia visoko poražena

Dario Šarić
Foto: nba.com/sixers/
1/5
29.10.2016.
u 21:44

Joel Embiid i Sergio Rodriguez ubacili su po 14 poena za Philadelphiju, dok su Paul Millsap sa 17 i Kyle Korver sa 15 ubačaja bili najefikasniji kod Atlante.

Košarkaši Philadelphia 76-ersa u svom su drugom ovosezonskom nastupu u NBA ligi pretrpjeli visoki 72-104 domaći poraz od Atlanta Hawksa, a hrvatski reprezentativac Dario Šarić uklopio se u sivilo svoje momčadi.

Šarić, koji je krenuo u početnoj petorci Sixersa, na terenu je proveo 26:24 minute i za to vrijeme postigao pet koševa (šut za dva 1-6, trica 1-3) uz četiri skoka i dvije asistencije.

Joel Embiid i Sergio Rodriguez ubacili su po 14 poena za Philadelphiju, dok su Paul Millsap sa 17 i Kyle Korver sa 15 ubačaja bili najefikasniji kod Atlante.

>>Hezonja među najboljima, Westbrook napravio nešto što nije viđeno više od 40 godina!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije