Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trener ga hvali
Povratak na članak

Šarić se vratio u NBA i opet oduševio: Zato ga svi volimo!

- To je razlog zašto ga svi volimo, on radi 'kao konj' da bi dobio što želi. Njegova strast za igru i ispravan pristup svakom treningu čine ga odličnim igračem.

Komentari 5

NV
NV
22:26 03.10.2017.

Sve je oduševio osim igra za hr.

VL
PA
pappmisi
16:11 04.10.2017.

Saric ce biti dobar igrac kad nauci da igra odbranu !!!!!

VL
PA
paosmarsa
08:25 04.10.2017.

Trening je jedno a utakmica na ispadanje sasvim neka druga dimenzija. Tu se vide pravi igraci. Saric ce to mozda biti...

VL
Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
22:22 03.10.2017.

Šarič je fantastičan jer je našu domoljubnu repku doveo do nezaboravnog uspijeha i ulazak među 16.ekipa na EP. Budimo ponosni da smo hrvati između onih najboljših košarkaška Europe iz Slovenije i Srbije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.