Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruši rekorde

Sapunica o Valderrami najgledanija na kolumbijskoj TV

Valderrama
Caracol TV
08.08.2013.
u 13:56

Sapunica o životu i karijeri legendarnog kolumbijskog nogometaša Carlosa Valderrame najgledanija je emisija na nacionalnoj televiziji

Serija je inspirirana karijerom Carlos Valderrame, ali i trojice sjajnih kolumbijskih nogometaša te generacije Freddyja Rincóna, Renea Higuite i napadača Faustina Asprille.

- Serija nas vraća u to divno vrijeme kada nas je nogomet ispunjavao srećom - kazao je Edgar Vittorino koji glumi Carlosa Valderramu.

Sapunica oživljava trenutke sa Svjetskih prvenstava u Italiji 1990., SAD-u 1994. i Francuskoj 1998. Valderrama je i dalje duboko urezan u srcima kolumbijskih navijača, bez obzira što je njihova reprezentacija treća na Fifinoj ljestvici iza Španjolske i Njemačke. Kolumbija je blizu plasmana na SP koji se dogodine igra u Brazilu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije