Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajdukov Nadzorni odbor bez konkretnih odluka
Povratak na članak

Sapunar: Strinićev je transfer aktualan

- Nadzorni odbor nema ništa protiv dolaska Ivice Križanca, a o njemu se pozitivno izjasnila i struka. Nisam se nadao da će jedna kava s njim dovesti do dogovora, ali želimo što prije kompletirati momčadi - rekao je Sapunar.

Komentari 3

Avatar Kralj meraka
Kralj meraka
20:03 24.01.2011.

Gosp.Sapunar ovo više nije ni smiješno,,,,,,ŽALOSNO JE!!!

VL
KT
Kralj Tomislav
19:49 24.01.2011.

dok Mamic prodaje igrace u Bundesligu i Premierligu......., Hajduk svoje najbolje igrace prodaje u prosjecne ruske ili ukrajinske ekipe.... pametnome dosta.......

VL
OB
-obrisani-
07:47 25.01.2011.

Sapunar: Strinićev je transfer aktualan jer more nesmijemo a Poljudski stadion nemremo prodati pa uz nadu da postanemo prvaci HNL prodajemo najbolje igrače..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.