Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun u ringu

Sappa čeka posebno čvrst krevet i čak stotinjak tableta!

'ATTENTION EDITORS:Pictures embargoed untill 1424gmt Dec 31, 2003 American former NFL player Bob Sapp lands a punch on the face of Hawaiian-born former sumo yokozuna (grand champion) Akebono in a K-1
'ERIKO SUGITA'
27.03.2010.
u 11:19

Američki div Bob Sapp, najpoznatiji borac koji će danas nastupiti na desetom "Obračunu u ringu" u Splitu, nije stigao jučer na službeno predstavljanje i vaganje.

Tek danas, na dan meča, trebao bi doći iz Bugarske gdje zajedno s Mickeyem Rourkeom snima najnoviji nastavak Connana, a glumi glavnog negativca.

– Sigurno dolazim. Duboko sam povezan s Hrvatskom zahvaljujući Filipoviću koji mi je slomio kost lica u jednoj borbi, pa sam odlučan osvjetlati obraz pred hrvatskom publikom – kazao je Sapp, kojega čeka Austrijanac Weinpolter.

A publika će danas u Spaladiumu, održi li Sapp svoju riječ i obvezu iz ugovora koji je potpisao, vidjeti pravu zvijer. Sada teži čak 182 kilograma, gotovo 50 više nego što je imao kada se borio protiv Filipovića. A radi se o 50-ak kilograma mišića koje je nabacio radi filma. Zato ga u hotelu čeka i poseban krevet koji može podnijeti Sappovu težinu! Također, organizatori traže odgovarajući automobil, dovoljno velik i komforan, u kojem će Amerikanca voziti.

A kako ne bi puno izgubio na formi za boravka u Splitu, Sapp je kuharu hotela poslao mail s popisom jela koja želi vidjeti na stolu, a od organizatora je zatražio čak stotinjak tableta!

– Radi se o pet vrsta tableta, raznih vitamina, radi održavanja tonusa mišića. A usto je u kratkom vremenu puno putovao, pa neke služe da lakše podnese promjene vremenskih zona – objasnio nam je Marko Žaja, prvi čovjek "Obračuna u ringu".

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mitar
14:04 27.03.2010.

Hoce li mu kerum dati dres njegovoga kluba?

NE
newform1
21:27 27.03.2010.

Ma da, dres...treba prodat Ibričića da bi mogao kupit platno za izradu dresa. Možda mu ostane i za koju krafnu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije