Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD Zagreb

Obranović upitan za Celje, Pavlović igra

PPD Zagreb - PSG
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/6
23.02.2016.
u 00:30

Obranović će teško zaigrati u subotu protiv Celjana u 13. kolu skupine A Lige prvaka, dok za Domagoja Pavlovića ipak ima nade jer je njegova ozljeda lakša.

Rukometaši PPD Zagreba vratili su se iz Vezsprema s dvojicom ozlijeđenih igrača te s jednim kojem je pri padu izbijen prednji zub. Sandro Obranović i Domagoj Pavlović obavili su jučer snimanja ramena, odnosno zgloba. Prema prvim nalazima, Obranović će teško zaigrati u subotu protiv Celjana u 13. kolu skupine A Lige prvaka, dok za Domagoja Pavlovića ipak ima nade jer je njegova ozljeda lakša.

Luka Šebetić ovih dana obilazi zubara kako bi što prije dobio novu “jedinicu”. Luka je izgubio zub pri padu jer se nije uspio dočekati na ruke.

>> Šebetić protiv Veszprema ostao bez zuba, pogledajte kako sada izgleda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije