Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletska nagrada

Sandra: Razočarana sam odlukom IAAF-a, rijetko kad se viđa dominacija poput moje!

Sandra Perković (1)
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
05.11.2013.
u 16:20

- Ali zato ću sljedeću sezonu odraditi još bolje, imam velike planove i ako ih ispunim

Nakon što je Međunarodna atletska federacija (IAAF) objavila imena triju atletičarki koje su nominirane za najbolju u 2013. godini, javila se i hrvatska diskašica Sandra Perković. Svjetska prvakinja razočarana je što nije nominirana.

- Nažalost, ne razumijem njihov odabir i malo sam razočarana izborom najboljih atletičarki jer ipak je ova sezona, kao i prošla, bila sezona iz snova, kako za mene, tako i za cijeli atletski svijet. Rijetko se viđa dominacija koju sam ja imala ove godine.  Rezultati koje sam postigla imaju svoju vrijednost. Cijelu sezonu sam po IAAF-ovim rezultatima bila prva atletičarka sezone. Nakon Moskve zauzela sam treće mjesto na toj ljestvici, samo bod razlike za drugom nositeljicom. Shelly Ann Fraser Pryce je ove godine uzela tri svjetska zlata i nitko ne može biti u rangu s njom, ali 100 i 200 metara su dvije skoro iste discipline čiji trening se puno ne razlikuje, a tu je i štafeta cijelog tima. Bacači ne mogu uzeti više od jedne medalje na velikom natjecanju jer je izuzetno teško trenirati dvije različite discipline u isto vrijeme i očekivati vrhunsku formu. Izmakle su mi obje nagrade. Ali zato ću sljedeću sezonu odraditi još bolje, imam velike planove i ako ih ispunim, mislim da neće više imati izbora, poručila je Sandra Perković.

>>Sandra bez naslova najbolje atletičarke u 2013. godini

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar comandante
comandante
16:34 05.11.2013.

steta za ovaj zenstveni sport da nije priznat. Ipak je jako masovan, navodno ce ih se sljedece godine natjecati čak 4 iz cijeloga svijeta!!!

MO
more456
20:12 05.11.2013.

Bacanje kugle je ipak manje bitna atletska disciplina, normalno je da će netko iz atraktivnijih atletskih disciplina (sprint, trčanje na 400 i 800 m, skok u vis i dalj...) biti proglašen za atletičara godine.

XN
xnet0822
16:45 05.11.2013.

Koje li nepravde, Sandra se mora žaliti zbog te gluposti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije