Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perković o incidentu

Sandra: Poljakinja nije normalna, neću stajati kraj nje prije finala

sandra perković (1)
Daniel Kasap/PIXSELL
10.08.2013.
u 21:13

– Bilo je nekih problema na stadionu za zagrijavanje, ali o njima ću govoriti nakon finala

Sandra Perković bez previše problema i muka plasirala se u današnji finale bacanja diska na Svjetskom prvenstvu u Moskvi. Bez problema i muka barem što se tiče hica. Naime, već u prvoj seriji Sandra je bacila 63,62 metra.

Dovoljno za finale s obzirom na to da je norma bila 63 metra. To joj je drugi finale na svjetskim prvenstvima, prije četiri godine u Berlinu je bila deveta, a večeras (18.15 sati po srednjoeuropskom vremenu) glavni je kandidat za zlato.

– Bilo je nekih problema na stadionu za zagrijavanje, ali o njima ću govoriti nakon finala. Dobro je da su kvalifikacije prošle bezbolno. Nisam se puno potrošila tako da ću za finale biti spremna i svježa – rekla je Sandra.

Na probnim hicima Edis Elkasević, Sandrin trener i dečko, samo je kratko rekao:

– To je to!

No, imala je Sandra i dodatnog posla uoči početka kvalifikacija. Prilikom izlaska iz kruga, Ukrajinka Natalija Semjenova dobila je nenamjerni udarac laktom od Poljakinje Zanete Glanc, koja se pokraj zaštitne mreže zagrijavala. Ukrajinki je bio slomljen nos.

– Krv je počela teći, a nitko od diskašica ni da trepne. Uskočila sam ja, "čika spasoje". Namočila sam ručnik vodom, pružila joj prvu pomoć dok nisu stigli liječnici. A trebalo im je dugo. Koliko je bilo krvi vidi se po mom dresu na kojem je ostalo nekoliko kapljica. Možda je netko pomislio da sam je ja udarila! Ma, ta Poljakinja nije baš normalna. Zamislite da je mene tako opalila. Cijela sezone ode u trenutku! Moram paziti da ne budem blizu nje u finalu – rekla je Sandra i dodala:

– Nevjerojatno je kako su sve ostale diskašice mirno sjedile kao da ih se ništa ne tiče! Meni bi bilo drago da mi netko pomogne da se takvo što dogodi. No, to je njihov problem – istaknula je Sandra.

Poljakinja je kratko rekla:

– Nisam kriva. Ukrajinka nije pazila i našla se na krivom mjestu i u krivo vrijeme...

>>Ivančić: Sandra sigurno osvaja zlato, nema pravu konkurenticu

>>Sandra briljira: Prošla u finale i pomogla curi koja je slomila nos

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije