Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI PORAZ

Sandra: Pokazala sam da mogu i kad je nemoguće

Sandra Handžek (1)
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/8
03.09.2013.
u 23:26

- Prije deset dana nisam mogla stajati, a kamoli hodati a izašla sam na stadion kao da mi nije ništa. Pobijediti samu sebe, to je nešto neopisivo, pokazati sebi da mogu i kada je nemoguće - rekla je Sandra.

Bolovi u leđima bili su prejaki. Sandra nije uspjela završiti sezonu bez poraza. A izgubila je na svom terenu, u Zagrebu, na Hanžekovom memorijalu.

Pobijedila ju je Amerikanka Gia Lewis-Smallwood koja je bacila disk 66,29 metara što joj je novi osobni rekord. Ne samo da je pobijedila Sandru u Zagreb nego joj je “ukrala” i rekord mitinga. Sandra je odlično otvorila natjecanje hicem 65,63 metara.

Plakale su Ivana i Blanka

Dalje nije išlo. Činilo se da će to ipak biti dovoljno za pobjedu, ali je Gia imala savršen hitac. Sandra je u suzama napustila stadion. Pored novinara je prohujala. Treba i nju razumjeti. Silno je željela ne izgubiti, ne pred svojim navijačima. No, ne treba joj ništa zamjeriti. Da je ovaj miting bio negdje drugdje Sandra bi zbog bolova otkazala.

Ovako je htjela da je vide i domaći navijači i samo je zbog njih nastupila. I bila je u pravu kada je rekla da ju je “prpa” poraza. Kao da je slutila...

- Sandra je reagirala emotivno. Vidjelo se da nema osjećaj. Bila je jako tužna, a tko ne bi bilo nakon poraza - rekla je Ivana Brkljačić, direktorica mitinga.

Da je bila zdrava i spremna vjerujemo da bi Sandra prebacila tu čarobnu granicu od 70 metara.

- Uostalom, koliko puta sam ja znala plakati - rekla je Ivana.

Nije samo Ivana plakala, plakala je i Blanka.

- Došla sam tu, dala sam sve od sebe, do kraja sam se borila i trudila i što je najvažnije, nisam odustajala. Glava je bila ta koja je vukla, glava mi ja dala snagu. Prije deset dana nisam mogla stajati, a kamoli hodati a izašla sam na stadion kao da mi nije ništa. Pobijediti samu sebe, to je nešto neopisivo, pokazati sebi da mogu i kada je nemoguće - rekla je Sandra i još dodala:

- Danima sam šutjela i borila se da se uopće pojavim na natjecanju. I uspjela sam. Ne žalim za ničim, presretna sam što sam dala sve od sebe za naše navijače. Zahvaljujem svima sto su me došli podržati a sada idem u Bruxelles pokupiti dijamant - zaključila je Sandra.

>> Sandra u suzama, upisala prvi poraz ove sezone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije