Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna utrka

Sandra Perković u utrci za put oko svijeta

Sandra Perković
Sanjin Strukić/PIXSELL
21.11.2013.
u 23:17

– Budu li mi dopustile obaveze, sigurno ću se naći na startu te ove utrke. Valjda neću biti prva koju će prijeći presretač - rekla je Sandra.

Sandra Perković, olimpijska pobjednica u bacanju diska, jedna je od ambasadorica humanitarne utrke Wings for Life World Run, čiji je moto "Trčimo za one koji ne mogu". Sportska povijest još nije zabilježila ovakav događaj. Tisuće natjecatelja će 4. svibnja 2014. godine u 12 sati po našem vremenu startati na 40 lokacija na pet kontinenata, u različitim vremenskim uvjetima i u različito doba dana. U Hrvatskoj će se utrka će se održati od Zadra do Primoštena.

– Budu li mi dopustile obaveze, sigurno ću se naći na startu te ove utrke. Valjda neću biti prva koju će prijeći presretač - rekla je Sandra.

Naime, utrka nema ograničenja u broju kilometara. Koga prijeđe automobil presretač, koji će krenuti pola sata nakon starta i vozit će 15 km/h, taj ispada iz utrke. Pobjednik zadarske utrke kao nagradu dobit će izbor trčanja sljedeće godine u jednom od 40 gradova (Cape Town, Atlantic City, Lima, Florianapolis, Pinamar...). Tko će imati najbolje vrijeme na svih 40 utrka, dobit će za nagradu put oko svijeta.

– Inače, počela sam s pripremama, za sada treniram po kiši, a sljedeći tjedan ću u Medulin – rekla je Sandra Perković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije