Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJAMANTNA LIGA

Sandra Perković nije više prva, Kubanka bacila pola metra dalje

Sandra Perković
Foto: Tino Jurić/Pixsell
09.07.2015.
u 15:55

Caballero je u Bilbau bacila disk 70,65 m, što je 57 cm duže od najboljeg Sandrina hica ove sezone.

Nakon poduže stanke Sandra Perković i Ana Šimić vraćaju se natjecanjima u Dijamantnoj ligi. Na redu je Lausanne. Sandra Perković za sada ima četiri čiste pobjede i sve osim nove pobjede bila bi senzacija, bez obzira na to što je konkurencija prilično dobra (Samuels, Muller, Caballero, Perez, Robert-Michon). Nakon nekoliko godina na miting ne dolazi s najboljim rezultatom u svijetu. Kubanka Denia Caballero bacila je na mitingu u Bilbau disk 70,65 metara, što je 57 centimetara duže od najboljeg Sandrina hica ove sezone.

– Uvijek je dobro imati konkurenciju. Hitac Kubanke 70,65 nije šala. Potrudit ću se da je "skinem" – rekla je Sandra.

Tko je uopće Denia Caballero?

– Starija je pet mjeseci od mene, prošle godine najbolji hitac bio joj je 64,89 metara. Eto, za godinu dana napredovala je za pet metara. Na mitinzima je bacala oko 60,61 metar, a u Rimu čak i manje od 58 metara. Ima problema s prijestupima. Dobro baci disk, ali ne ostane nogama u krugu. S njom nikad nisam razgovarala, ne samo zato što ne zna nijedan drugi jezik osim španjolskoga nego i zato što se Kubanke ni sa kim ne druže. No, još je mlada. Druga priča bila je Barrios koja je bila dobra sa svima i voljela se družiti s ostalim bacačicama – rekla je Sandra, koja nije sretna što trenutačno nije broj jedan.

– Kubanka je bila osma i deveta na dva posljednja svjetska prvenstva. Nijedna od njih neće u Peking doći naivna. Ništa, moram im već večeras pokazati zube i vratiti prvo mjesto na svjetskoj rang-listi – zaključila je Sandra.

>>Želim u Ptičjem gnijezdu ponovno loviti medalju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije