Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11. POBJEDA NA HANŽEKU

Sandra Perković: Hvala Zagrebu, puno mi znači ova pobjeda

Zagreb: Nastup Sandre Perković na 73. memorijalu Borisa Hanžekovića
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
10.09.2023.
u 21:01

Perković je tako potvrdila odličnu formu u završnici sezone jer je prije osam dana u kineskom Xiamenu ostvarila samo 39 centimetara slabiji rezultat. Dobra je to najava i finala "Dijamantne lige" u Eugeneu koja ju očekuje sljedećeg vikenda.

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković po 11. put u karijeri pobijedila je u natjecanju bacačica diska na međunarodnom atletskom mitingu u svom rodnom Zagrebu, ona je u nedjelju na stadionu Mladosti uz Savu slavila sa svojim najboljim hicem sezone od 67.71 metara.

Perković je tako potvrdila odličnu formu u završnici sezone jer je prije osam dana u kineskom Xiamenu ostvarila samo 39 centimetara slabiji rezultat. Dobra je to najava i finala "Dijamantne lige" u Eugeneu koja ju očekuje sljedećeg vikenda.

"Dobro sam se osjećala zagrijavanju izvan stadiona, ali nije bilo puno djevojaka pa je sve išlo brzo. Bacila sam 67.77 metara i pobijedila po 11. put u Zagrebu. Krug je bio jako brz, pa mi malo noge nisu slušale do kraja kako su trebale, ali ovo je odlična najava za ono što me čeka na kraju sezone. Hvala Zagrebu, hvala svim navijačima što su došli i bodrili nas i bilo je jako mi je bitno da sam i ove godine pobjedila", kazala je Sandra, koja sada od 16 nastupa na Hanžeku ima 11 pobjeda.

Sandra još nije zaboravila peto mjesto na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti.

"Sad se zapravo pokazuje da mi je falilo natjecanja u Budimpešti, trening je ipak nešto drugo. Falila je ta snaga, falila je ta eksplozivnost, falilo je to nekako motiviranje za daleke daljine. Na treningu je sve monotono, na natjecanju ima i zanosa, neko vas prebaci, udarite u mrežu, napravite prijestup. Tako da mislim da ću sljedeće sezone biti, neću reći pametnija jer nismo mi ništa glupo ove godine napravili, nego nas jednostavno sreća nije poslužila. Bit ćemo spremni za Pariz i Olimpijske igre".

Sandru čeka odlazak u Eugene na završnicu Dijamantne lige.

"Sada sam u terapiji, nešto me boli lijeva noga. Treba samo malo izmasirati, idem doma, odmoriti se i za dva dana putujem u Ameriku". 

 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije