Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BILO LAKO

Sandra: Boljela su me leđa, bojala sam se da neću nastupiti

Sandra Perković
DPA/Pixsell
11.08.2013.
u 23:19

– U petak su me ukočila leđa. Nisam mogla ništa nego samo ležati. Mislila sam da je sve gotovo, da je sve uzalud. Bol je bila prestrašna. Da, uplašila sam se kao nikad da neću moći nastupiti – rekla je Sandra

Sandra Perković pomela je konkurenciju na Svjetskom prvenstvu u Moskvi i uzela zlato u bacanju diska. No, nije sve bilo lagano kao što je izgledalo. Sandra je nakon finala pojasnila o čemu je riječ.

– Lijepo sad sve to izgleda, a umalo nisam nastupila. Da, sad mogu reći istinu koju sam skrivala ovih nekoliko dana otkad sam u Moskvi. U petak su me ukočila leđa. Nisam mogla ništa nego samo ležati. Mislila sam da je sve gotovo, da je sve uzalud. Bol je bila prestrašna. Da, uplašila sam se kao nikad da neću moći nastupiti – rekla je Sandra za Večernji list.

Tko su bili spasitelji?

– Naš fizioterapeut Željko Čelam, uz pomoć slovenskog fizioterapeuta Halida. Ne znam mu prezime, ali nije Bešlić, ha ha. Dečki su me vratili u život. Ipak, bojala sam se kako će leđa reagirati u kvalifikacijama. Zato sam htjela u prvom hicu baciti normu za finale. To mi je i uspjelo. Leđa su izdržala i do finala sam se još uspjela bolje odmoriti i oporaviti tako da sam došla spremna i orna za "bitku". Željela sam u finalu odmah sve riješiti u prvom hicu koji je bio tehnički odličan. Drugi sam malo povukla kukove, ali je disk najdalje odletio. Onda je počelo puhati, pa je počela i kiša. Disk se smočio i to sigurno nisu bili uvjeti za 70 metara. A tako sam željela tu dužinu ovdje – rekla je Sandra.

>> Sandra Perković: 2008. sam skoro umrla zbog pogreške liječnika

>> Sad ima sve! Sandra Perković je svjetska prvakinja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije