Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO NOGOMET

Sampdoria razbila Napoli, legenda odlučila veliki gradski derbi

Sampdoria Napoli
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
02.09.2018.
u 23:18

Srna i Bradarić slavili su kod Pašalića, Pjaca je igrao u pobjedi Fiorentine, Badelju mrvice u slavlju Lazija.

Prošlogodišnji doprvak Italije Napoli doživio je težak poraz kod Sampdorije (3:0) u trećem kolu Serie A. Defrel je zabio dva gola, a pobjedu je potvrdio Quagliarella Marko Rog je ušao u igru kod Napolija u 71. minuti. 

Cagliari je pobijedio kod Atalante 1:0 golom Barelle u 45. minuti, a za otočane su cijelu utakmicu odigrali Darijo Srna i Filip Bradarić, dok je za klub iz Bergama Mario Pašalić igrao do 72. minute. 

Fiorentina je golom Benassia u 73. minuti slavila kod kuće s 1:0 protiv Udinesea, a Marko Pjaca je za domaćine ušao u 64. minuti. Lazio je golom Alberta (47) slavio protiv Frosinonea s 1:0, a Milan Badelj je za Rimljane ušao tek u 90. minuti umjesto strijelca jedinog gola. Najuzbudljivije je bilo u utakmici Sassuollo - Genoa, koju su domaćini dobili s 5:3. 

U Bundesligi su odigrane dvije utakmice drugog kola. Hertha je golovima Ondreja Dude slavila kod Schalkea 2:0, dok su RB Leipzig i Fortuna Düsseldorf odigrali 1:1. Povela je Fortuna u 47. minuti pogotkom Zimmermanna, a za domaće je izjednačio Augustin u 68. minuti.

U Francuskoj su na rasporedu bile tri utakmice četvrtog kola. Toma Bašić od 72. minute igrao je u porazu Bordeauxa kod Rennesa 2:0. Marseille je kao gost s 3:2 slavio kod Monaca golovima Mitroglua, Thauvina i Germaina, dok su za domaćine, za koje nije konkurirao Danijel Subašić, pogađali Tielemans i Falcao. Saint-Etienne i Amiens su odigrali 0:0.

U posljednjoj utakmici 3. kola španjolskog nogometnog prvenstva, Betis je u gradskom derbiju svladao Sevillu sa 1:0 , a pobjednički pogodak postigao je 37-godišnji bivši španjolski reprezentativac Joaquin u 80. minuti dvoboja. Ranije je Barcelona s 8:2 pobijedila Huescu, Alaves je s 2:1 bio bolji od Espanyola, dok su Levante i Valencia odigrali 2:2.

>> Pogledajte i ekskluzivan razgovor s Yurijem Cortezom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije