Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLATNA KOPAČKA

Samo je Ronaldo u Europi bolji strijelac od Kramarića

Andrej Kramarić
Nel Pavletić/Pixsell
08.12.2014.
u 14:23

Napadač Rijeke je zabio 21 pogodak i ima 31,5 bod.

Andrej Kramarić nije zabio u posljednja dva kola Prve HNL, ali svejedno je s 21 zabijenim pogotkom na vrhu u poretku za Zlatnu kopačku. Naravno, prvi je Cristiano Ronaldo s 23 pogotka.

Iza napadača Rijeke su Jonathan Soriano iz Red Bull Salzburga, Sergio Agüero iz Manchester Cityja, Lionel Messi iz Barcelone, Diego Costa iz Chelseaja i Neymar iz Barcelone.

No ukoliko ne želi da ga svi prestignu i potom se previše odmaknu, Kramarić mora u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva zabiti pogodak. Posebno jer Hrvatska ima koeficijent od 1.5, odnosno s tom brojkom se množi broj pogodaka. Primera, Premiership, Bundesliga, Serie A i portugalska Primeira imaju koeficijent 2.

Inače, Zlatnu kopačku za prošlu sezonu su podijelili Cristiano Ronaldo i Luis Suarez, obojica su imali po 31 pogodak i 62 boda.

>> Kramarić pritisnuo C. Ronalda, Agüero, Costa i Neymar gledaju mu u leđa!

Komentara 6

JT
jtpm
19:37 08.12.2014.

A kako ste samo pljuvali po Krami kad je bio u Dinamu i kad mu skoro nista nije islo od noge, a tatica je zahtjevao da uvijek bude u sastavu.

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
17:41 08.12.2014.

Ostavi se novinarstva i pisanja o sportu uspoređivati njihove lige i neše jadno.Ali idemo malo drugaćije 1- pitanje koliko bi Kramarić dao golova u njihovoj ligi nagađajte. 2 - pitanje koliko bi Ronaldo dao golva u našoj ligi ogovor: preko70 ili više i zato nemoj više pisati ovake gluposti..

GI
gismund
18:12 08.12.2014.

uspređujete HNL sa španjolskom, njemačkom,engleskom...ligom??? buahahahhaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije