Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hertha dobila švabe

Sammiru pola sata u remiju Getafea, Sertić igrao u porazu Bordeauxa

Sammir
UES/Pixsell
03.10.2014.
u 23:34

Cordobu su minute dijelile od prve ovosezonske pobjede, ali je Getafe na svojem terenu u 88. minuti uspio izboriti 1:1 remi

Nogometaši Getafea na otvaranju 7. kola Primere morali su se na svojem terenu spašavati poraza, ali su ipak uspjeli izboriti remi 1:1 protiv Cordobe, prenosi Goal.

Novi prvoligaš bio je nadomak gostujuće pobjede do posljednjih minuta utakmice nakon što je poveo golom Ekenga u 78. minuti. No kad se činilo da će Cordoba do prve ovosezonske pobjede, Diawara je u 88. minuti zabio za izjednačenje Getafea.

Brazilac s hrvatskom putovnicom, Sammir, ušao je u igru u 63. minuti umjesto Castra. Getafe je stigao do sedmog boda i prvog remija ove sezone te je trenutno na 12. mjestu, dok je Cordoba sa četiri boda na 17. mjestu.

Nogometaši Reimsa i Bordeauxa otvorili su u petak navečer 9. kolo Le Championnata, a razloga za slavlje imala je domaća momčad, koja je slavila 1:0, piše Goal.

Do minimalne pobjede protiv favoriziranih Žirondinaca, domaćine je odveo Fortes, koji je zabio pobjednički gol u 32. minuti. U prilikama siromašnoj utakmici rezultat se nije mijenjao do završetka, a Bordeaux se morao pomiriti s drugim porazom u sezoni. za goste je svih 90 minuta odigrao Gregory Sertić.

Momčad Willyja Sagnola otvorila je vrata vodećem Marseilleu da poveća prednost na pet bodova, a Bordeauxu je sad ugroženo drugo mjesto.

Nogometaši Herthe i Stuttgarta u Berlinu su otvorili 7. kolo Bundeslige, a u atraktivnoj utakmici slavio je domaćin 3:2. Berlinčani su u petak navečer stigli do tek druge pobjede pobijedivši švabe u važnoj okršaju za bijeg s dna ljestvice, piše Goal.

Za goste je dobro počelo jer je Leitner donio vodstvo Stuttgartu već u 5. minuti na asistenciju Kleina. No Hertha se ubrzo vratila u igru te je izjednačila preko Kaloua u 22. minuti iz jedanaesterca. U nastavku Bjelokošćanin je svojim drugim golom donio vodstvo Herthi 2:1 u 64. minuti, a na dva razlike povisio je Beerens 11 minuta kasnije. Konačni rezultat postavio je Wagner autogolom u 83. minuti.

Bh. reprezentativac Vedad Ibišević odigrao je cijelu utakmicu za Stuttgart te je dobio žuti karton u 81. minuti.

Nakon jedne utakmice novog kola Hertha je skočila na 12. mjesto s osam bodova, dok je Stuttgart 15. sa pet bodova.

>>Getafe prekinuo crni niz, a Sammir igrao od 46. minute

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije