Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITANJE ZA KOVAČA

Sammir nakon dobrih nastupa za Getafe želi u reprezentaciju, ali zaslužuje li?

Sammir
Foto: Reuters/PIXSELL
23.02.2015.
u 17:34

Kralj jarunskih noćnih klubova, ali istovremeno i jedan od najboljih igrača HNL-a, za izabranu je vrstu debitirao kod Igora Štimca

Nekadašnji problematični Dinamov Brazilac Sammir nakon nove vrlo dobre partije za Getafe u španjolskoj Primeri ustvrdio je kako zaslužuje ponovno igrati za hrvatsku reprezentaciju.

Kralj jarunskih noćnih klubova, ali istovremeno i jedan od najboljih igrača HNL-a, za izabranu je vrstu debitirao kod Igora Štimca, a status nije izgubio ni nakon dolaska Nike Kovača koji ga je, od preuzimanja reprezentacije uoči doigravanja za odlazak na SP 2014., i dalje pozivao. Štoviše, Kovač je igrača koji je u međuvremenu otišao u španjolski Getafe vodio u njegov rodni Brazil na Mundijal, čak mu i dao priliku od prve minute u susretu s Kamerunom.

No, nakon SP-a Sammir više nije u Kovačevim planovima. Za Getafe je odigrao nekoliko zaista veoma dobrih partija ove sezone, zaključno s jako dobrim nastupom protiv Espanyola (2:1) u petak (Marca ga je ocijenila osmicom), no jesen mu iz te reprezentativne perspektive nije bila nimalo vesela.

A što to točno pokazuje njegov učinak u dresu Getafea ove sezone? Tko su uopće njegovi konkurenti koji su ispred njega u reprezentaciji i kakav je njihov učinak u usporedbi s njegovim?

Goal.com analizira ima li mjesta za njega, a pogledajte na njihovim stranicama i statistiku kockastog Brazilca i konkurenata za mjesto u momčadi.

>> Ronaldo nije ni blizu Messija, a na vrhu najboljih našao se i Sammir

Komentara 8

Avatar x-y
x-y
17:47 23.02.2015.

covjek ne samo da zasluzuje, nego mora biti standardan u repki... izbornik "ja i moj brat" bi trebao da bude sretan sto uopce ima takvog igraca na raspolaganju.. ali kao sto znamo, njemu je bolji neki vodonosa i drvosjeca...

TV
tvrdapixa
19:16 23.02.2015.

Čuj ovo, Sammir - kralj noćnih jarunskih klubova. Ljudi moji, ovi "hrabri novinari" koji se kriju iza autora Večernjak, napadali su Sammira kad kod su stigli. A on je sada kralj španjolskih driblera. Ovi pljuvači bi sad preispitivali da lii Sammir zaslužuje repku?! Trebali bi se mi pitati - želimo li uopće takva piskarala u Večernjaku!

AY
ayala
17:59 23.02.2015.

dakako da bi trebao igrat.i brozovica i halilovica moze nositi na ledjima i igrati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije