Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inter - Rijeka 0:3

Toplak: Pristup mojih igrača je bio sramotan!

11.03.2018.
u 19:26

Jako smo dobro ušli u utakmicu postigli smo dva rana pogotka. U drugom poluvremenu nismo bili tako dobro to je posljedica malo lošeg travnjaka ali i umora jer nam je ovo treća utakmica u tjedan dana – rekao je Matjaž Kek

Nogometaši Rijeke lakše od očekivanog odnijeli su sva tri boda iz Zaprešića. Pobijedili su domaći Inter sa 3:0, a Zaprešićani su igrom iz drugog poluvremena zaslužili barem počasni pogodak. Opet, da su iskoristili jednu do brojnih prigoda za 1:2, tko zna kako bi završilo.

Rijeka se u nastavku uglavnom branila i jedna brza kontra, nakon promašenog zicera domaćina, bila je dovoljna da postignu i treći pogodak.

1/9

- Jako smo dobro ušli u utakmicu postigli smo dva rana pogotka. U drugom poluvremenu nismo bili tako dobro to je posljedica malo lošeg travnjaka ali i umora jer nam je ovo treća utakmica u tjedan dana – rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Kek: Trebam li se zabrinuti?

Zanimljivo je da su prethodne tri utakmice Riječani pobijedili momčadi iz Zagreba i okolice (Lokomotiva, Dinamo Inter), uz omjer pogodaka 10:2.

- Ne znam da li se sad trebam zabrinuti zbog ovog podatka jer sljedeću utakmicu igramo protiv Cibalije, a to je momčad iz druge županije – našalio se Kek.

Netko će zgodno dodati da nikad lakše u posljednjih nekoliko godina Rijeka nije slavila u Zaprešiću.

– Ako mislite da je ovo bila lagana pobjeda onda se varate. Pa vidjeli ste kako je Inter dobro igrao u drugom poluvremenu. Da su smanjili na 1:2 postalo bi jako, jako teško. Žao mi je što je Bradarić dobio bespotrebni žuti karton na kraju prvog poluvremena pa u nastavku nije moga čvršće ulaziti u duele – istaknuo je Kek.

Toplak nije pokušavao pronaći opravdanje u činjenici da gotovo mjesec dana nisu odigrali prvenstvenu utakmicu. Naime, susreti s Istrom kod kuće i Osijekom u gostima bili su odgođeni zbog snježnih travnjaka.

Bez gola u ovoj polusezoni

– To ne može biti opravdanje za očajan pristup mojih igrača u prvom poluvremenu. Nastup mojih igrača u prvom poluvremenu ne da nije bio za zaborav već je bio sramotan. Dozvoli smo igračima Rijeke da se doslovce šeću po našem šesnaestercu. Nismo ušli u niti jedan duel. Jednostavno ne razumijem kako moji igrači nisu imali motiva igrati protiv aktualnih prvaka Hrvatske. Travnjak je bio težak i trebao je biti naša prednost. Nažalost, ne mogu ući u glave mojih igrača i doznati zašto su tako odigrali prvih 45 minuta – rekao je Toplak.

Dojam je ipak popravljen u nastavku?

- Istina. Bili smo bolji do Rijeke. Nigdje ih nije bilo. Da smo barem postigli jedna pogodak. Raspored nam sada nikako ne ide na ruku. Prvo za tri dana idemo u Osijek, a onda u goste Lokomotivi. U nastavku prvenstva još nismo postigli pogodak! Morat ćemo malo poraditi na koncentraciji – zaključio je Toplak.

Komentara 2

KA
kanđija
19:46 11.03.2018.

Eto i sam Toplak priznao da su igrači pustili utakmicu... "Dozvoli smo igračima Rijeke da se doslovce šeću po našem šesnaestercu. Nismo ušli u niti jedan duel. Jednostavno ne razumijem kako moji igrači nisu imali motiva igrati protiv aktualnih prvakaa Hrvatske. Travnjak je bio težak i trebao je biti naša prednost. Nažalost, ne mogu ući u glave mojih igrača i doznati zašto su tako odigrali prvih 45 minuta – rekao je Toplak"

Avatar mlijeko
mlijeko
00:39 12.03.2018.

Umjesto u glave pogledaj malo u novčanike igrača..možda ti bude jasnije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije