Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogodio u živac

Šalio se na Đokovićev račun, pa spomenuo Haag i razbjesnio Srbe

Novak Đoković i Goran Ivanišević
Foto: Marko Dimić/PIXSELL
1/5
07.07.2020.
u 18:38

Komičar Stefan Büsser u emisiji se ponovno osvrnuo na zadarski turnir te svojom izjavio izazva burnu reakciju među Srbima

Švicarski komičar Stefan Büsser nedavno se u SRF-3 podcastu Odds Men prisjetio humanitarnog turnira Adria Tour kojeg je organizirao prvi tenisač svijeta Novak Đoković.

Teniska karavana je nakon Beograda stigla u Zadar, a uoči finala doznalo se kako je bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus.

>> Pogledajte druženje s Novakom Đokovićem u Zadru

Novak Đoković i Goran Ivanišević
1/14

Nakon toga se pokazalo da su zaraženi naši Borna Ćorić i Goran Ivanišević, ali i Đoković te njegova supruga Jelena.

Prvi igrač svijeta svima se ispričao zbog događaja u Zadru. U međuvremenu su se Novak i njegova supruga izliječili od koronavirusa.

A komičar Stefan Büsser u emisiji se ponovno osvrnuo na zadarski turnir te svojom izjavio izazva burnu reakciju među Srbima.

- Srbi s visokih položaja obično se ispričavaju samo u Haagu - rekao je Büsser, prenosi Alo.rs.

Pokrenuta je peticija na internetu kako bi se kaznilo komičara, a on se odmah ispričao:

- Kritizirali smo Novaka Đokovića i one koji su sudjelovali na njegovom Adria Touru, a ne protiv Srba. Očigledno nismo bili dovoljno precizni i zbog toga nam je žao. kada sve uzmemo u obzir, izjava: 'Srbi s visokih položaja obično se ispričavaju samo u Haagu' je neodgovarajuća u vezi Novaka Đokovića kome se divimo zbog njegovih sportskih uspjeha - napisao je komičar Stefan Büsser na Instagramu te dodao kako nije namjeravao povrijediti nečije osjećaje i poručio:

- Svima želim misno i opušteno ljeto u ova nervozna vremena.

>> Pogledajte što je Đoković rekao o Draženu Petroviću

Ključne riječi

Komentara 8

SO
sohnahoakasaa
21:59 07.07.2020.

Rekel je istinu a onda se uka kio. Još jedan bezmu daš.....

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
21:16 07.07.2020.

U principu čovjek rekao istinu .

ZO
ZoranM
22:22 07.07.2020.

Srbe su napali u Svajcarskoj, Hrvate u Nemackoj( 234% posto vise zarazenih) Bosnu cini mi se iz Austrije najvise.... Slovenci dodali tacku na i. Mozda cemo svi jednog dana uvideti o cemu se ovde zaista radi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije