Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derbi Bayern – Juventus

Salihamidžiću će srce puknuti

'Juventus\' Diego (C) celebrates with his teammates Vincenzo Iaquinta (L) and Amauri (R) after scoring during their Italian Serie A soccer match against AS Roma at the Olympic stadium in Rome August 3
'ALESSANDRO BIANCHI'
30.09.2009.
u 09:00

Derbi druge večeri 2. kola Lige prvaka igrat će na Allianz Areni Bayern i Juventus, a svi reflektori uoči utakmice usmjereni su prema trojici igrača - Brazilcu Diegu, Bošnjaku Salihamidžiću i Talijanu Toniju.

Diego je do ove sezone bio zvijezda Bundeslige, vodio je Werder do najvećih uspjeha, a jedno vrijeme u utrci za brazilskim čarobnjakom bio je i Bayern. Uoči utakmice u Münchenu našao se na udaru Gazzette:

"Nakon stanke zbog ozljede Diego je neprepoznatljiv".

S time se djelomično složio i trener Ciro Ferrara.

Hasan Salihamidžić igrao je devet godina za Bayern, a sada zbog ozljede neće moći pozdraviti nekadašnje navijače:

– Silno sam razočaran, srce mi puca, ali ne mogu ništa učiniti.

No, najteže je Luci Toniju kojeg je Van Gaal opet izostavio iz sastava.

– Osjećam se jako dobro, a trener mi je opet rekao da ću igrati tek kad se uvjeri da sam spreman. Žao mi je, ali opet moram igrati za drugu momčad. (mm/VLM)

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije