Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Visoka pobjeda

Šahtar zabio osam golova, a naš dvojac je blistao: Pogodak Eduarda, asistencija Srne

Srna, Eduardo
Foto: Shakhtar.com
1/5
01.04.2016.
u 19:03

Ovom pobjedom Šahtar je dostigao Dinamo iz Kijeva na vrhu ljestvice, oba kluba sada imaju po 52 boda, ali Dinamo ima utakmicu manje.

Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije Eduardo Alves da Silva bio je strijelac za Šahtar iz Donjecka koji je u susretu 20. kola ukrajinskog prvenstva kao domaćin Lavovu svladao Metalist iz Harkiva s visokih 8-1 (3-1), dok je kapetan "vatrenih" Darijo Srna bio asistent za jedan od golova Šahtara.

Eduardo je u igru ušao u 64. minuti umjesto Srne, a pogodio je za 7-1 u 86. minuti. Srna je, pak, bio asistent Facundu Ferreyri za ključni pogodak za 2-1 u 31. minuti.

Ovom pobjedom Šahtar je dostigao Dinamo iz Kijeva na vrhu ljestvice, oba kluba sada imaju po 52 boda, ali Dinamo će svoj susret 20. kola igrati u subotu protiv Oleksandrije. Metalist je 11. sa 14 bodova.

>>Eduardo mir s Mamićem platio 6 milijuna kuna

 

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
09:14 02.04.2016.

Dudu legendo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije