Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinara NA BLOGU

Safina u Hrvatskoj: Počela sam lagano trenirati

Dinara Safina
AFP
18.04.2010.
u 14:35

Ruska tenisačica Dinara Safina na vlastitoj je web-stranici napisala blog iz Hrvatske, na kojem je detaljnije pojasnile svoje probleme s ozljedom leđa, zbog kojih je izvan pogona.

''Bok svima! Još uvijek sam u Hrvatskoj, u procesu oporavka s mojim fizioterateputom Tomislavom Vrbnjakom. On je jedan od najboljih koje sam ikada imala u životu, pruža mi najbolju moguću skrb'', piše na blogu Safina, koju vodi Varaždinac Željko Krajan, bivši teniski profesionalac.

Ruska tenisačica, bivša prva, a sada treća igračica svijeta, ove godine je odigrala samo dva turnira. Na Australian Openu je predala dvoboj osmine finala Ruskinji Mariji Kirilenko, te je otada nema na Touru zbog ozljede leđa...

''Moja ozljeda u Australiji je bila prilično gadna, te mi je potrebno puno vremena za oporavak. Tu ozljedu vučem još od Cincinnatija prošle godine, nakon toga sam uzimala tablete protiv bolova. Leđa su mi bila u lošem stanju, ali u ostalom dijelu sezone nisam osjećala probleme, sve do mog posljednjeg meča na Australian Openu. Nakon tog meča sam otišla na pregled magnetskom rezonancom, kojim je ustanovljeno da sam imala dvije stres frakture na L5S1 i puknuće mišića."

"Bile su to najgore vijesti koje sam uopće mogla čuti, no sada se konačno oporavljam, iako ne onoliko brzo koliko bih željela. Moj fizioterapeut se sjajno brine o meni, a počela sam već i s laganim treninzima'', napisala je Safina, ali nije ponudila informaciju kada bi se mogla vratiti natjecateljskom tenisu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije