Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miloš Teodosić

'SAD nije nepobjediv! Nadam se da mi ovo nije najveća pobjeda u karijeri'

Miloš Teodosić
nph/NordPhoto/PIXSELL
13.09.2014.
u 12:04

- Za mene su ovo najteže utakmice. Povedeš 17,18 razlike i onda se moraš braniti. Nekako se opustiš. No, prezadovoljan sam

Miloš Teodosić postigao je 24 koša za Srbiju u polufinalu SP-a u Španjolskoj i uveo svoju reprezentaciju u finale. Igrač moskovskog CSKA postao je junak u svojoj domovini.

- Za mene su ovo najteže utakmice. Povedeš 17,18 razlike i onda se moraš braniti. Nekako se opustiš. No, prezadovoljan sam. Vjerujte mi da nemam snage ni veseliti se, rekao je Teodosić pa dodao:

- Obrana, odlučnost i nevjerojatna želja. To su tri stvari koje su nas nosile do finala. Sad slijedi utakmica sa SAD-om, oni su zaista sjajni, ali ne i nepobjedivi. Je li mi ovo najveća pobjeda u karijeri? Ja se nadam da nije. Možda je najveća do sada, ali se nadam da neće biti tako nakon nedjelje. Dat ćemo sve od sebe u finalu. 

>>Đorđević: Imamo sjajnu atmosferu, hvala ovim fenomenalnim igračima

Komentara 33

DU
Deleted user
16:37 13.09.2014.

Ipak je dobar ovaj Teodosićev stav. Ako se ekipa bori za pobedu igraće bolje nego ako čeka neko čudo. Ja se nadam da će biti dobra utakmica.

OR
<orlando>
16:43 13.09.2014.

Teo, vanserijski igrač, umjetnik.

VI
Vizantija221
16:58 13.09.2014.

nem veze ako izgubi srbija sutra, vazno je da sutra nastupa evropski basket protiv NBA, ameri imaju svoj stil i svoju kosarkasku kulturu, to stoji i nije sramota izgubiti od takve ekipe ali bi bilo sramota predati se i saa prevelikim respektom igrati protiv njih, nemamo sta izgubiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije