Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTA DINAMO
Povratak na članak

Sad je sve jasnije, Bayern stigao u Zagreb po Josipa Brekala!

Predstavnici njemačkog prvaka stigli su u Zagreb prije manje od tjedan dana dogovoriti transfer

Komentari 29

PE
perfa57
10:04 09.03.2016.

Sada će novinari Večernjeg svršavati, jer je otišao još jedan igrač koji je stvoren za vrijeme Mamićeve ere.

VL
SE
senior
10:26 09.03.2016.

Ako je Bayer otjerao iz svojih redova zvijer od igrača kakav je Manđukić kakva je tek šansa svileniom Josipu Brekalau da postane stalni igrač prvotimca, nikakva. Slat će ga na poudbe dok se igrački ne izgubi.

VL
Avatar peet
peet
10:42 09.03.2016.

Ne mogu heb... vjerovati.. Mali koji je igračina već ode. Šteta, šteta. Ali tu je Dinamo nemoćan.

VL
DI
dinamojavolim1
10:44 09.03.2016.

Sta nije stari od brekala neki dan izjavio da je problem taj sta u dinamu ne igra??u bayernu ce igrat svaku tekmu po 90 minuta??:)

VL
DU
Deleted user
11:09 09.03.2016.

Hehehe što se redikuli raduju više nego da je Ajduk prvak svita !Ali zaboravljaju onu da jedna lasta ne čini proljeće.Brekalo je odličan ali Dinamo ima još cijelu generaciju podjednako dobrih igrača koji će kao i do sada osvajati prvenstva i tamburati Ajduka.Da li će Brekalo napraviti karijeru,vidjet će se.Otac mu se žali da je malo dobijao prilike u Dinamu ovoga proljeća?A ima 17 godina? U Bayernu će mu sigurnu Robben,Ribery,Douglas Costa koji igraju na njegovoj poziciji biti rezerve ili će na posudbi gdje će direktno iz kadeta Dinama do besvijesti driblati Bundesligaške bekove koji su inače poznati mlakonje kada mu u Dinamu to ne dozvoljavaju!?Samo meni se čini da je ovo pisanje o Bayernu medijski dribling i da bi Brekalo mogao u Ajduka jer je kum Ljubo prije par dana najavio da će se oni na ljeto ozbiljno pojačati za Europu?!Valjada je mislio na Intertoto cup,nemam pojma!Ali nema veze,preživit će Dinamo i bez njega jer na tim pozicijama imamo Pjacu,Fernandeza,Soudanija,Roga,Lovrena,Cekicija,Olma,a ako treba riskirat će mo par milijuna eura odštete i dovesti iz Ajduka Juranovića,Ohandzu ili nekog drugog bilog tića da opet pometemo i Hajduka i Brbljića,a Bogami i Ljubu Pavasovića,zvanog Viskovića hehehehehehehehe!

VL
SA
SI aka SI
09:11 09.03.2016.

VL prenosi ekskluzivu od 24 sata?

VL
Avatar verum
verum
11:26 09.03.2016.

nakon one igre sto je brekalo pokazao na sechzgerstadionu protiv bayerna nije ni cudo da ga bayern zeli u svojim redovima.budalastina je ocekivati da ce josip odmah zaigrati u prvoj postavi bayerna,mali ce najvjerojatnije igrati godinu dvije u drugoj momcadii koja se natjece u 4-toj ligi a onda ce se vidjeti dali je spreman za prvu momcad ili ce negdje na posudbu kao sto su i mnogi veliki bayernovi igraci prije njega.

VL
UN
unbekant
10:50 09.03.2016.

E vala da i taj transfer vidimo,nebil dao bog,da barem jedan Hrvat zaugra za taj najveci i najmocniji klub na svjetu,jer dugo u toj nogometnoj Meki nema Hrvata.

VL
MA
mađar
13:37 12.03.2016.

Da li jos netko vjeruje da ja doslo do greške s kartonima ? To je namjerno učinjeno da se uskrati skautima velikih klubova snimanje igre juniora Dinama. To je jedina i prava istina.

VL
SE
senior
09:22 09.03.2016.

Nije Josipov otac osoba koja će ponoviti grešku obitelji Halilović. Pametan uči na tuđim greškama , ne ponavlja ih.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
11:59 09.03.2016.

Sad je sve jasnije, Bayern stigao u Zagreb po Josipa Brekala a sada o transferu i o teme ide li dečko za Bayern ili ostaje na Balkanu odlučuje duša, srce i gazda modre svetinje nezaboravni pravi hrvat gospon Zdravko Mamić.

VL
PO
postolar
12:10 09.03.2016.

Mali je talent,Bayern je vrh vrhova kao Barcelona ili Real.Iz prčije zvane Dynamo,ide u klub kojemu je stadion pun i protiv drugoligaša u Kupu.Umjesto ponosa,nekima ide pjena na usta.Neka mali ide,i u drugoj momčadi Bayerna će mu bit bolje nego u europski gledano kanti za napucavanje zvanoj Dynamo Zagreb.Sretno Josipe...

VL
MA
maliMalecki
09:29 09.03.2016.

Ovo je prvi koji je otišao u inozemstvo raditi od kad je nova Vlast...bravo Karamarko!

VL
LA
like_a_boss
10:43 09.03.2016.

Svejedno otišao sada ili kasnije. Ionako bi ga onaj trgovac djecom prodao čim bi došla prva ponuda. Isto kako je prodao Jedvaja sa 17, ili kako je prodao Vrsaljka za sitnu lovu, ovaj igra u Sassuolu, a mogao je cijelo vrijeme igrati u dinamu i dan danas. To da dinamo ima kakve koristi od transfera, onda ok. Ali ionako sve završi u Mamićevim rukama, dinamo je pokraden.

VL
AM
Ameise
09:28 09.03.2016.

Jel on to slobodan igrac? Ako jest drago mi je sto lopovi nece pokupit mast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.