Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIO SE

Sabella umalo pao na stražnjicu nakon Higuainova promašaja

Alejandro Sabella
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
05.07.2014.
u 19:39

Argentinski izbornik Alejandro Sabella temperamentan je poput svih južnoamerikanaca kad je u pitanju nogomet, ali njegova rekacija nakon promašaja Gonazala Higuaina ipak je nešto što treba izdvojiti.

Higuain je zabio Belgiji u prvom poluvremenu, a nakon solo prodora u 55. minuti susreta uspio je doći sam ispred belgijskog vratara Courtoisa, ali njegov snažan udarac završio je na gredi. Da je zabio, riješilo bi to utakmicu. Ovako je to i dalje bilo vrlo napeto.

Zato je Sabella i reagirao tako burno, ali ga je malo zanijelo pa je umalo pao na leđa. Nije to propustio ni režiser susreta i "počastio" je gledatelje ovom zanimljivom scenom nekoliko minuta kasnije.

>> Sabella: Imali smo sreće

Komentara 1

ZG
zgubidan88
19:50 05.07.2014.

to je poznata taj či metoda kojom te netko odostraga dohvati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije