Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet
Povratak na članak

Sa 17 godina među kaubojima

Muška reprezentacija u petak se u Makarskoj okuplja za SP u Švedskoj

Komentari 1

DA
Dario--
20:00 16.12.2010.

Želim Kalebu kao i svim našim klincima da postanu vrhunski rukometaši i veliki igrači.Koliko ja znam da je Duvnjak 1988 godište,a on je bio na pripremama za EP 2006 u Švicarskoj,pa je u zadnji tren otpao,da bi u tom trenutku isluženi veteran Goluža išao na EP.Što se tiče sadašnjeg SP,za naše sve osim polufinala je ravno tragediji,ijako sam žalotan što Vedran Huđ nije na pripremama za Švedsku.On je odličan srednji bek,momak je 89 ili 90 godište i igra u Sloveniji!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.