Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN
Povratak na članak

S Modrićem se družio dok su po Zadru padale srpske granate, ispričao kakav je Luka

– Kao čovjek ostao je isti, naše obitelji se druže, bili smo i kod njega u Madridu, samo sad Luka “malo” bolje igra nego dok smo bili djeca – kaže Buljat

Komentari 12

DU
Deleted user
08:27 24.06.2021.

Luka je naš najveći igrač svih vremena. Može bez problema odigrati slijedeće godine SP na ovoj razini. No za ovo EP, treba odmah pridružiti Lovru Majera, Dinamovu 10tku , u slučaju da Modrić dobije 2 žuta i nemože igrat. SS obzirom da je Kovačić odličan na zadnjem veznom, za Majera mora biti mjesta na prednjem veznom. On je budućnost. A vrijeme je i da se Luki da da se nekad malo može odmoriti!!! Bravo Luka za sve i samo naprijed. Ovakav možeš još dugo igrat i u Realu i za Hrvatskoj!

VL
VA
vadis1
14:01 24.06.2021.

Zasto samo o Modricu, koji je nema sumnje izvrstan igrac. Zasto ne o drugim igracima u reprezentaciji, zasto ne pisati vise o Perisicu itd. Perisic je jako zasluzan zasto smo u osmini finala, da nije dao gol protiv Ceske ne bi nas bilo. Dao je treci gol na utakmici sa Skotskom. Zasto su rano otisli Mandzukic, Subasic i Raketic?

VL
ST
Stipan
14:15 24.06.2021.

Kad su padale granate je Luka bio dijete. Sad je veliki i najbolji. Da imamo trenera bili bi svjetska sila.

VL
Avatar Asterix
Asterix
11:19 24.06.2021.

Da imamo izbornika u barem približnom rangu ne bi silazili s trona.

VL
ST
StariSokol
10:32 24.06.2021.

Možemo mi kombinirati koliko hoćemo ali ako ne budu crveni vatreni dresovi i ako ne će svirati "Lijepa li si", ništa od toga svega.

VL
Avatar turskokopile
turskokopile
09:08 24.06.2021.

U proljeće 2006 u Baselu igra HR. ARG prijateljsku / pripremnu za SP u Njemačkoj .Mi "glumimo" srbiju 😂. Oni nama Brazil. Mi ih dobijemo 3:2 moguće da su zbog toga srbiju shvatili ozbiljno tad 🤔🤭😂😂😂. U toj utakmici Mesi i Luka debitiraju dva buduća čarobnjak. Imam i danas ulaznicu.

VL
PR
Prdanjak
10:43 24.06.2021.

Lupetanjak😂😂

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.